Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

Κάλαντα στους πολιτικούς αρχηγούς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τα κάλαντα τραγούδησαν στην πολιτειακή και πολιτική ηγεσία και φέτος μέλη πολιτιστικών σωματείων και συλλόγων από όλη τη χώρα.

Παραδοσιακά κάλαντα και παιδικά χαμόγελα, μαζί με ευχές για υγεία και ευημερία ήχησαν σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο. Η μπάντα των Ενόπλων Δυνάμεων και η Προεδρική Φρουρά έψαλαν αρχικά τα κάλαντα των Χριστουγέννων στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και στη συνέχεια ακολούθησαν ο Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων «ΑΛΜΑ», το Σικιαρίδειο Ίδρυμα, ο Όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης, το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, το Αριστοτέλειο Κορινθιακό Εκπαιδευτήριο και παιδιά που συμμετέχουν στο πρόγραμμα «ευαισθητοποίηση και ένταξη παιδιών ευάλωτων κοινωνικών ομάδων με μέσο τη μουσική» του Ωδείου «Φόρμιγξ».

ΑΠΕ ΜΠΕ 1 1
ΑΠΕ ΜΠΕ

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης άκουσε τα κάλαντα των Χριστουγέννων από τα παιδιά της Παιδόπολης «Άγιος Αντρέας» στον Άλιμο, όπου φιλοξενούνται παιδιά που στερούνται οικογενειακής φροντίδας και προστασίας, επισκέφθηκε το πρωί της Παραμονής των Χριστουγέννων ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΚΑΛΑΝΤΑ

Ο κ. Μητσοτάκης, μαζί με την Υφυπουργό Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δόμνα Μιχαηλίδου και την κόρη του Δάφνη, άκουσε τα κάλαντα των Χριστουγέννων και γιορτινά τραγούδια από τα παιδιά της μονάδας, τους μοίρασε δώρα και συζήτησε μαζί τους για τις ανησυχίες τους, το σχολείο και τα αγαπημένα τους αθλήματα.

Τα κάλαντα των Χριστουγέννων στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ είπαν στον Αλέξη Τσίπρα και την σύντροφό του Μπέττυ Μπαζιάνα από τον σύλλογο Κρητών Βύρωνα – Καισαριανής και τα παιδιά από το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων.

25096233

Τα πρώτα του κάλαντα, ως αρχηγός του ΚΙΝΑΛ, άκουσε ο Νίκος Ανδρουλάκης. Το πρωί της Πέμπτης το κατώφλι της Χαριλάου Τρικούπη πέρασαν η μπάντα του Πυροσβεστικού Σώματος και ο Λαογραφικός Όμιλος «Ερωτόκριτος» – Κώστας Κυριακάκης, οι οποίοι έψαλλαν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον πρόεδρο του κόμματος.

androulakiskalanta

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ