Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

Βατόπουλος «αδειάζει» Μητσοτάκη: Η Επιτροπή δεν έχει συνεδριάσει τις τελευταίες 15 ημέρες

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Άναυδοι άκουσαν οι παρουσιαστές πρωινής εκπομπής στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ τον καθηγητή Αλκιβιάδη Βατόπουλο να ‘’καρφώνει’’ την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό προσωπικά.

Στο πλαίσιο συζήτησης για την πορεία της μετάλλαξης Όμικρον και τα μέτρα που ανακοινώθηκαν, ο κ. Βατόπουλος αποκάλυψε ότι η Επιτροπή των ειδικών δεν έχει συνεδριάσει τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Συνέχισε δηλώνοντας άγνοια για τους λόγους για τους οποίους τόσο το Μέγαρο Μαξίμου όσο και το Υπουργείο Υγείας έχουν γυρίσει την πλάτη στους επιστήμονες.

Αποδεικνύεται, έτσι, περίτρανα ότι οι περιβόητες εισηγήσεις τις οποίες υποτίθεται δέχθηκε και απέρριψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τα υποχρεωτικά ράπιντ τεστ, τα οποία θα έπρεπε να πληρώσουν από την τσέπη τους οι εμβολιασμένοι, δεν αποτελούσε πρόταση των επιστημόνων αλλά ενδεχομένως άλλη μία φαεινή ιδέα του ίδιου και του επιτελείου του.

Ο καθηγητής κάλεσε τους πολίτες να κάνουν ειλικρινώς τα σελφ τεστ που θα διατεθούν δωρεάν σε όλους τους πολίτες και τόνισε ότι αν επαληθευτούν οι προβλέψεις για την μετάλλαξη Όμικρον, «θα έχουμε πάρα πολλά κρούσματα, ίσως και τα διπλά, και άρα περισσότερα βαριά περιστατικά. Οφείλουμε να προετοιμαζόμαστε για το κακό σενάριο».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ