Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022

Το τερμάτισε ο Γεωργιάδης: Ποια ακρίβεια; Πήγα σε σούπερ μάρκετ και μου ζήτησαν 7 σέλφι

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εκτός τόπου και χρόνου είναι ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης με τά όσα δηλώνει για το κύμα ακρίβειας που μαστίζει τα ελληνικά νοικοκυριά. Σε ένα ακόμη επεισόδιο αμετροέπειας δήλωσε κάτι που σε οποιαδήποτε άλλη χώρα θα τον είχε οδηγήσει στην πόρτα της εξόδου από την κυβέρνηση αν όχι από την πολιτική.

«Ποια ακρίβεια; Πήγα προχθές σούπερ μάρκετ και μου ζήτησαν 7 σέλφι», είπε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, περιχαρής και αναφέροντας, μάλιστα, και ονομαστικά τα δυο σούπερ μάρκετ από τα οποία ψωνίζει κάνοντάς τους διαφήμιση.

Αν και δεν είναι η πρώτη φορά που ο Άδωνις Γεωργιάδης προσπαθεί να βγάλει τους πολίτες τρελούς, τούτη τη φορά προφανώς ξεπέρασε κάθε όριο. «Μην γκρινιάζετε, σταματήστε όλη μέρα τη μαυρίλα», είπε ο υπουργός Ανάπτυξης και πάει ολοταχώς για Νόμπελ Οικονομίας.

Νάσος Ηλιόπουλος για Γεωργιάδη: «Είναι όντως υπουργός Ανάπτυξης;»

Απάντηση στον Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος έφτασε στο σημείο να υποστηρίξει ότι δεν υπάρχει ακρίβεια στην αγορά δίνει ο Νάσος Ηλιόπουλος. Όπως σημειώνει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, «ο κ. Γεωργιάδης σήμερα είπε πως δεν πρέπει να γκρινιάζει ο κόσμος και ότι δεν υπάρχει ακρίβεια γιατί του ζητούν να βγει σέλφι στο σούπερ μάρκετ.

«Το ένα ερώτημα που προκύπτει είναι αν είναι όντως υπουργός Ανάπτυξης της Ελλάδας» αναφέρει ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζει «το δεύτερο, είναι γιατί δεν επιχειρεί να τα πει αυτά όχι σε κάποια συνέντευξη αλλά στους πολίτες που δεν βγάζουν ούτε το μισό μήνα πλέον με το εισόδημά τους, ενώ οι τιμές σε όλα τα προϊόντα αυξάνονται δραματικά. Εκτός και αν αμφισβητεί και την ΕΛΣΤΑΤ».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ