Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

Κωλοτούμπα της κυβέρνησης για τα υποχρεωτικά ράπιντ τεστ – Δίνει δύο δωρεάν σελφ τεστ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετά τις σφοδρές αντιδράσεις για τα υποχρεωτικά ράπιντ τεστ, τα οποία θα έπρεπε να πληρώνουν από την τσέπη τους οι εμβολιασμένοι για να μπαίνουν σε χώρους εστίασης, η κυβέρνηση αναγκάστηκε σε άτακτη υποχώρηση.

Το επικοινωνιακό επιτελείο εμφανίζει τον πρωθυπουργό πάλι να δίνει τη λύση, καθώς είπε στο υπουργικό συμβούλιο πως δεν θα χρειαστεί να κάνουν όλοι rapid test, εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι για να μπορέσουν να μπουν στους κλειστούς χώρους στις γιορτές.

«Είναι αλήθεια ότι δέχτηκα εισηγήσεις για υποχρεωτικά rapid test σε όλους για την είσοδο σε χώρους διασκέδασης. Τις απέρριψα, γιατί θεώρησα ότι ένα τέτοιο μέτρο και θα ήταν άδικο για τους εμβολιασμένους και τελικά θα ήταν πολύ δύσκολο στην εφαρμογή του. Αντί λοιπόν να επιβάλλω κάτι σε όλους, επέλεξα να εμπιστευτώ όλους.

Και για αυτόν ακριβώς τον σκοπό η πολιτεία θα διαθέσει ακόμα δύο δωρεάν self test σε ολόκληρο τον πληθυσμό. Με την σύσταση το μεν πρώτο να χρησιμοποιηθεί κατά την διάρκεια των γιορτών και το δεύτερο αμέσως μετά την Πρωτοχρονιά. Και ζητώ από τους συμπολίτες μας να τα χρησιμοποιήσουν, ιδίως πριν από τις εορταστικές μαζικές συναθροίσεις», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Διαβάστε ακόμη:

Πρόεδρος ΓΣΕΒΕΕ: Ήδη ακυρώνονται ρεβεγιόν, έρχονται λουκέτα και απολύσεις μετά τις γιορτές

Ήξεις αφήξεις από τον Οικονόμου – Μισόλογα για τα τεστ

Kυβέρνηση των χαρατσιών και στα rapid test! Έχουν χάσει την μπάλα και επανέρχονται με τιμωρία και ατομική ευθύνη

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ