Τρίτη 30 Μαΐου 2023

Παρέλαβε ο Σκέρτσος την μελέτη Τσιόδρα – Λύτρα;

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στο Μαξίμου έφτασε η μελέτη Τσιόδρα – Λύτρα, σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες. Και μάλιστα στον υπουργό Επικρατείας Άκη Σκέρτσο – γεγονός που ίσως εξηγεί γιατί το σύστημα Μητσοτάκη καταβάλει αγωνιώδεις προσπάθειες να «θάψει» το θέμα. Προς το παρόν συνεχίζεται η προσπάθεια εξεύρευσης αποδιοπομπαίου τράγου.

Σύμφωνα με διαρροές από το κυβερνητικό στρατόπεδο, η μελέτη έφτασε στα χέρια του γενικού γραμματέα Υπηρεσιών Υγείας Ιωάννη Κωτσιόπουλου – θυμίζουμε ότι η εκδοχή αυτή διαψεύσθηκε χθες από τον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη καθώς είπε στη Βουλή ότι δεν υπάρχει η μελέτη στο υπουργείο και ότι έψαξε και στο πρωτόκολλο του υπουργείου και δεν την βρήκε.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ι. Κωτσιόπουλος παραδέχεται σε συνομιλητές του ότι παράλαβε την επίμαχη μελέτη, αλλά αποκαλύπτει ότι την έδωσε στον Ακ. Σκέρτσο. Αυτό σημαίνει ότι το Μαξίμου γνώριζε την μελέτη και ο πρωθυπουργός έλεγε ψέματα στη Βουλή πως δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι οι διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ κινδυνεύουν περισσότερο από τους διασωληνωμένους εντός ΜΕΘ!

Διαβάστε ακόμη:

Θεόδωρος Λύτρας: «Ο,τι έχω πει ισχύει στο ακέραιο. Το σημαντικότερο είναι η ενίσχυση του ΕΣΥ»

Εισαγγελέας για τη μελέτη Τσιόδρα – Λύτρα / Απαντήσεις τώρα για τους θανάτους εκτός ΜΕΘ ζητούν ΣΥΡΙΖΑ, ΜέΡΑ25 / Στη γωνία ο Μητσοτάκης

Σκέρτσος: Επιχείρηση διάψευσης Λύτρα και απαξίωσης – Η κυβέρνηση δεν γνώριζε τη μελέτη, δεν κομίζει τίποτα καινούριο

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ