Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023

Θεόδωρος Λύτρας: «Ο,τι έχω πει ισχύει στο ακέραιο. Το σημαντικότερο είναι η ενίσχυση του ΕΣΥ»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κόντρα στις προσπαθειες απαξίωσης ο καθηγητής Θόδωρος Λύτρας επιμένει στην εγκυρότητα της μελέτης που συνυπογράφει με τον Σωτήρη Τσίοδρα. Με μια σειρά από αναρτήσεις στο twitter σημειώνει «Ό,τι έχω πει ισχύει στο ακέραιο ακριβώς όπως τα έχω πει, χωρίς προσθέσεις ούτε αφαιρέσεις» και κάνει λόγο για άτομα που «προβοκάρουν» «αμφισβητώντας το ήθος, το θάρρος, την αντίληψη» του.

Υπενθυμίζεται ότι η μελέτη Τσιόδρα – Λύτρα έχει προκαλέσει σάλο όλη την εβδομάδα επειδή φαίνεται, και από τις αναρτήσεις του καθηγητή Λύτρα ότι την είχε στα χέρια της η κυβέρνηση από τον Μάιο αλλά ο πρωθυπουργός αρχές Δεκεμβρίου και με το μεγάλο κύμα κρουσμάτων και των εκατοντάδων διασωληνώσεων ασθενών με Covid-19 εκτός ΜΕΘ είπε μέσα στη Βουλή ότι δεν ξέρει να υπάρχει διαφορετική θνητότητα εντός και εκτός ΜΕΘ.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Θόδωρου Λύτρα

Όσο κι αν με προβοκάρουν ορισμένοι ένθεν και ένθεν, προσβάλλοντας ή αμφισβητώντας το ήθος, το θάρρος, την αντίληψη, την ευαισθησία ή τα…ελληνικά μου (όλα ήδη περίτρανα αποδεδειγμένα!), δεν θα με σύρουν στην τοξική λάσπη της κομματικής αντιπαράθεσης.

Ό,τι έχω πει ισχύει στο ακέραιο ακριβώς όπως τα έχω πει, χωρίς προσθέσεις ούτε αφαιρέσεις. Μάθετε ορισμένοι να διαβάζετε. Πάνω και πίσω από τις γραμμές. Τα υπόλοιπα, ας τα βρουν άλλοι. Εγώ δεν έχω να κρύψω ή να φοβηθώ τίποτα. Ούτε ξεπλένω κανέναν!

Επαναλαμβάνω δε πως το σημαντικότερο είναι το Εθνικό Συστημα Υγείας κ η ενίσχυση του, παράλληλα με τον εμβολιασμό.

Με αυτό θα έπρεπε να ασχολούνται, τόσο όσοι βρήκαν τη μελέτη μας “τετριμμένη”, όσο κι εκείνοι που θέλουν να τη χρησιμοποιήσουν μόνο για καβγά».

Διαβάστε ακόμη: Εισαγγελέας για τη μελέτη Τσιόδρα – Λύτρα / Απαντήσεις τώρα για τους θανάτους εκτός ΜΕΘ ζητούν ΣΥΡΙΖΑ, ΜέΡΑ25 / Στη γωνία ο Μητσοτάκης

lytras18121

lytras18122

lytras18123

lytras18124

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ