Τρίτη 28 Μαρτίου 2023

Μύλος με το ποιος πήρε τη μελέτη Τσιόδρα! Πλεύρης: Δεν την έχουμε στο Υπουργείο Υγείας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πλήρη σύγχυση εκπέμπει το κυβερνητικό στρατόπεδο ως προς το ποιος παρέλαβε την μελέτη Τσιόδρα – Λύτρα.

Το Μαξίμου επιμένει ότι δεν την έχει παραλάβει, ενώ και ο Θάνος Πλεύρης λέει ότι δεν υπάρχει στο Υπουργείο Υγείας! Επίσης ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Υγείας Παναγιώτης Πρεζεράκος δήλωσε ότι δεν την παρέλαβε ποτέ και ο υπουργός που μίλησε στη Βουλή τον επιβεβαίωσε!

Σε παρέμβασή του στην Ολομέλεια της Βουλής ο υπουργός Υγείας Θ. Πλεύρης αναφέρθηκε στην μελέτη και είπε ότι «στο Υπουργείο Υγείας δεν υπάρχει η συγκεκριμένη μελέτη. Αναζήτησα τα πρωτόκολλα, δεν υπάρχει κατάθεση της συγκεκριμένης μελέτης. Και είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπήρχε καμία απολύτως γνώση στο Μαξίμου για τη συγκεκριμένη μελέτη».

Σε παρέμβασή του στην Ολομέλεια της Βουλής ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος είπε: «το αν γνωρίζαμε ή όχι τη μελέτη είναι αδιάφορο. Δεν την γνωρίζαμε, απαντήθηκε και καθημερινά θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι η κυβέρνηση λαμβάνει δεκάδες αντίστοιχες εισηγήσεις, στατιστικά στοιχεία, τα μελετάει όλα, τα αξιολογεί όλα. Μην προσπαθείτε επομένως να διογκώσετε ένα ζήτημα, το οποίο είναι ήσσονος σημασίας».

Υπενθυμίζεται ότι το Μαξίμου διέρρευσε (στο Mega) ότι την έχει παραλάβει ο νυν γενικός γραμματέας Δημόσιας Υγείας Π. Πρεζεράκος, τον οποίο έχουν υπ’ ατμόν για να βάλουν στη θέση του την Ειρήνη Αγαπηδάκη! Ο Π. Πρεζεράκος δήλωσε ότι δεν έχει παραλάβει ποτέ την μελέτη. Και ο Θ. Πλεύρης με όσα είπε στη Βουλή επιβεβαίωσε τον (απερχόμενο) γραμματέα του Υπουργείου Υγείας!

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ