Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023

Μια συνέντευξη, τρία ψέματα από τον Γιάννη Οικονόμου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τον εαυτό του… ξεπέρασε ο Γιάννης Οικονόμου κατά τη σημερινή του συνέντευξη στον ΑΝΤΕΝΝΑ, όπου σχεδόν κάθε φράση που εκστόμισε αποτελούσε και μία διαστρέβλωση της πραγματικότητας.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επιχείρησε, για άλλη μία φορά, να διαψεύσει τους επιστήμονες, υποστηρίζοντας ότι η μελέτη Τσιόδρα- Λύτρα δημοσιεύθηκε στις 13-14 Δεκεμβρίου (είχε επιδοθεί στην κυβέρνηση από τον Μάιο) και «πότε δεν είχε έρθει στον Πρωθυπουργό και στο Μέγαρο Μαξίμου».

Ακόμα χειρότερα, ο κ. Οικονόμου προσπαθεί… να βγάλει τρελούς όσους άκουσαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να μιλάει στη Βουλή, λέγοντας ότι «ο Πρωθυπουργός ποτέ δεν υποστήριξε ότι η νοσηλεία διασωληνωμένου μέσα στη ΜΕΘ. είναι ίδια με του διασωληνωμένου εκτός ΜΕΘ».

Το αποκορύφωμα των όσων είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είναι ότι τόνισε πως «σε κάθε περίπτωση, κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι ανέχεται να εκτρέπεται η πολιτική αντιπαράθεση σε προσωπικούς χαρακτηρισμούς και μάλιστα σε τέτοιου είδους αθλιότητες. Ποτέ δεν έχουμε δώσει τέτοια δείγματα γραφής».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ