Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023

Τη μπάλα στην εξέδρα… του Πολάκη πετάει η ΝΔ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λίγες μόνο ημέρες μετά την υπερψήφιση της διάταξης για την εκδικητική μετάταξη των «ενοχλητικών» υπαλλήλων της ΕΥΠ από την κυβερνητική πλειοψηφία, η ΝΔ ανακάλυψε παρακρατική λειτουργία από τον ΣΥΡΙΖΑ. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Πειραιώς, κι ενώ αναζητά εναγωνίως τρόπους να κρύψει τη μελέτη Λύτρα- Τσιόδρα από τα φώτα της δημοσιότητας, βάζει πάλι στο στόχαστρο τον Παύλο Πολάκη.

«Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και alter ego του κ. Τσίπρα αποκαλύπτει μια παρακρατική λειτουργία σαν να πρόκειται για κάτι απολύτως φυσιολογικό. Δείχνει για άλλη μια φορά πώς αντιλαμβανόταν και πώς αντιλαμβάνεται ο ΣΥΡΙΖΑ τη λειτουργία της δημοκρατίας, καθώς και τι ακριβώς εννοεί ο κ. Τσίπρας με τον έλεγχο των αρμών της εξουσίας», αναφέρει η Νέα Δημοκρατία, υποστηρίζοντας ότι «μόνο επί ΣΥΡΙΖΑ συνέβησαν αυτά στη χώρα» και καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να πάρει θέση.

Αφορμή στάθηκαν τα όσα είπε ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, για την υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ, για την οποία πριν από ένα μήνα ο εισαγγελέας με βούλευμά του ζήτησε να παραπεμφθεί για κακούργημα ο στενός φίλος του Άδωνι Γεωργιάδη, Σταμάτης Πουλής, για τις 74 «αμαρτωλές» προσλήψεις.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ