Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022

ΝΕΑ ήθη, απαράδεκτα! Τι δουλειά είχε η Σακελλαροπούλου στη σύσκεψη εφημερίδας;

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νέα ήθη από την ΠτΔ, Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Όπως πληροφορηθήκαμε από την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, κλήθηκε και συμμετείχε στη σύκεψη των στελεχών!

Τα παραπάνω συνέβησαν την ημέρα που η χώρα θρήνησε 130 νεκρούς από τον πανδημικό όλεθρο και «ΤΑ ΝΕΑ», ως εκ θαύματος, δεν ανέφεραν λέξη στο πρωτοσέλιδο για το μαύρο ρεκόρ των απωλειών.

tanea

Αντιθέτως, είχαν σε περίοπτη θέση την παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου στη σύσκεψη των επιτελικών στελεχών.

Η πρόσκληση προς τη Σακελλαροπούλου στα γραφεία της Λεωφόρου Συγγρού, για να παρακολουθήσει την κεντρική σύσκεψη των «ΝΕΩΝ», έγινε στο πλαίσιο των εορτασμών της εφημερίδας για τα ενενήντα χρόνια κυκλοφορίας της.

Όπως αναφέρει σχετικό σημείωμα της εφημερίδας, η παρουσία της Σακελλαροπούλου στη σύσκεψη είχε σκοπό να ρίξει φως σε μια άγνωστη για το ευρύ κοινό διαδικασία – αυτή της αξιολόγησης μιας είδησης από τη διευθυντική ομάδα και της αποτύπωσής της σε μια πρώτη σελίδα που λίγες ώρες μετά θα ταξιδεύει σε όλες τις γωνιές της Ελλάδας και, την επόμενη μέρα, θα γίνει κομμάτι της επικαιρότητας.

Τώρα γιατί αυτή τη μέρα η εφημερίδα αποφάσισε να προτάξει την επίσκεψη της ΠτΔ και να αποκρύπτει από το πρωτοσέλιδο  τους 130 νεκρούς, είναι απορίας άξιον…

Αρκεί να μην πει κανείς ότι η εξαφάνισητης είδησης με τους 130 νεκρούς ήταν λάθος της  «αρχισυντάκτριας» Σακελλαροπούλου.

Σε κάθε περίπτωση, το ερώτημα παραμένει αναπάντητο: Τι δουλειά είχε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας στη σύσκεψη μιας εφημερίδας;

Αδιανόητο γεγονός μερικά χρόνια πριν….

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ