Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023

Οι πρώτες δηλώσεις Ανδρουλάκη: «Δεν υπάρχουν νικητές και νικημένοι – Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Δεν υπάρχουν νικητές και νικημένοι. Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε». Μ΄ αυτά τα λόγια ο Νίκος Ανδρουλάκης υποστήριξε πως ανοίγει μία νέα σελίδα, κάλεσε σε ενότητα για την αναγέννηση της παράταξης, χωρίς να παραλείψει να κάνει λόγο για πολιτική αυτονομία στην πολιτική σκηνή.

Με σημαίες, συνθήματα και χειροκροτήματα οι οργανωμένοι οπαδοί του κόμματος, άνδρες, γυναίκες και παιδιά υποδέχτηκαν τον Νίκο Ανδρουλάκη, τον νέο αρχηγό, που χρησιμοποίησε επανειλημμένα τη λέξη ΠΑΣΟΚ στην ομιλία του, έξω από τα γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη.

Ο κ. Ανδρουλάκης σημείωσε ότι ανοίγει νέα σελίδα για το κόμμα και έκανε πολλές φορές αναφορά στο θέμα της ενότητας αλλά και στην αείμνηστη πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά.

Ο νέος αρχηγός του ΚΙΝΑΛ σημείωσε ότι το αποτέλεσμα αυτό δίνει νέα αυτοπεποίθηση, δυναμισμό και αισιοδοξία και τόνισε πως ενωμένοι θα πορευτούν για την αναγέννηση της παράταξης.

Μέχρι αργά το βράδυ, ο νέος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ είχε συγκεντρώσει ποσοστό 68,07% ενώ ο αντίπαλός του Γιώργος Παπανδρέου 31,97%. Ευχαρίστησε τους πολίτες, τους εθελοντές και τους συνυποψηφίους του για τον αξιοπρεπή αγώνα που έδωσαν και τη μεγάλη συμμετοχή κι έκανε λόγο για ενότητα και πολιτική αυτονομία.

Η αναμέτρηση τελείωσε και το ΠΑΣΟΚ είναι ο μόνος νικητής και η προοδευτική παράταξη, όπως είπε. Ο ίδιος ευχαρίστησε την οικογένειά του, τους πολιτικούς του φίλους και τους χιλιάδες εθελοντές όλων των γενεών, που όπως είπε, ήταν η ψυχή κι η έμπνευση αυτής της προσπάθειας.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ