Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Για πόσο ακόμα θα κρύβει τον Στέλιο Πέτσα από την εξεταστική, ο Κ. Μητσοτάκης;

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Για πόσο ακόμα θα κρύβει τον Στέλιο Πέτσα από την εξεταστική επιτροπή ο Κυριάκος Μητσοτάκης;», διερωτάται με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, μετά τα όσα απαράδεκτα συμβαίνουν στην Εξεταστική Επιτροπή για τη Λίστα Πέτσα.

Το θέμα της παρουσίας του κ. Πέτσα έχει τεθεί επανειλημμένα από τους βουλευτές της αντιπολίτευσης που μετέχουν στην Εξεταστική Επιτροπή, αλλά οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας επιμένουν ότι δεν χρειάζεται να παραστεί.

Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, «οι αποκαλύψεις της εφημερίδας Documento ότι ο Μ. Γκάλγκος, πρόεδρος και CEO της Initiative, που μοίρασε τα εκατομμύρια δημόσιου χρήματος για τις καμπάνιες κατά του κορονοϊού, ήταν σε ανοιχτή γραμμή με τη διευθύντριά του πολιτικού γραφείου του κ. Πέτσα, είναι συντριπτικές. Άλλωστε, ο ίδιος ο Μ. Γκάλγκος κατέθεσε στην Εξεταστική ότι συνομιλούσε αποκλειστικά μαζί της».

Κατά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «χωρίς καμία λογοδοσία, με αδιαφάνεια και με φερετζέ την εταιρία Initiative, τα χρήματα του ελληνικού λαού σπαταλήθηκαν εν μέσω πανδημίας, για το “πάρτι” του Μαξίμου με τα δικά του ΜΜΕ, με σχεδιασμό και υλοποίηση απευθείας από την Προεδρία της Κυβέρνησης. Καθίσταται σαφές ότι ο κ. Πέτσας δεν μπορεί, πλέον, να δραπετεύσει από την Εξεταστική. Αν, όμως, η ΝΔ επιμένει να τον «φυγαδεύει», τότε δεν υπάρχει άλλη λύση από την κλήση της διευθύντριάς του, Ευαγγελίας Γκόγκου. Κι αυτό η πλειοψηφία δεν μπορεί να το αποφύγει».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ