Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022

Νάσος Ηλιόπουλος: Ανιστόρητη και επικίνδυνη θεωρία των δύο άκρων από Μητσοτάκη, μπροστά σε 111 ηγέτες από όλο τον κόσμο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δήλωση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Νάσου Ηλιόπουλου, για τις δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη στην Παγκόσμια Σύνοδο για τη Δημοκρατία:

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης χρησιμοποίησε σήμερα την συμμετοχή της Ελλάδας στην Παγκόσμια Σύνοδο για τη Δημοκρατία την οποία διοργανώνουν οι ΗΠΑ, για να ταυτίσει τον ΣΥΡΙΖΑ με τους ναζιστές της Χρυσής Αυγής μπροστά σε 111 ηγέτες από όλο τον κόσμο.

Αντί να θυμίσει τα μηνύματα για την παγκόσμια ακτινοβολία της χώρας μας που έστειλαν, τα χρόνια της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ο Πρόεδρος Ομπάμα, ο Πρόεδρος Μακρόν από την Πνύκα, ή ο Πάπας και ο Οικουμενικός Πατριάρχης από τη Λέσβο, επέλεξε να ταυτίσει τους πολιτικούς του αντιπάλους με εγκληματίες ναζιστές αναπαράγοντας την ανιστόρητη και επικίνδυνη θεωρία των δύο άκρων.

Το γεγονός ότι ο κ Μητσοτάκης τολμάει και εκμεταλλεύεται την παγκόσμια παρακαταθήκη της Ελλάδας ως γενέτειρας της Δημοκρατίας για να αναπαράξει την τοξική του προπαγάνδα αναδεικνύει τον πανικό του, αλλά και το πόσο πιο χαμηλά μπορεί ακόμη να φτάσει.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ