Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023

Βασίλης Λεβέντης: Βγήκε από τον Ευαγγελισμό μετά από 76 ημέρες σκληρής μάχης με τον Covid-19

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νικητής στην μάχη κατά του κορονοϊού πήρε εξιτήριο από τον Ευαγγελισμό ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης. Στις 76 ημέρες νοσηλείας του έμεινε διασωληνωμένος 47 ημέρες. 

Η είδηση ότι ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, δίνει μάχη στην εντατική με τον κορονοϊό, έγινε γνωστή το βράδυ του Σαββάτου 25 Σεπτεμβρίου.

Διαγνώστηκε με κορονοϊό στα μέσα Σεπτεμβρίου. Η κατάστασή του αρχικά ήταν καλή και ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είχε λάβει οδηγίες για νοσηλεία κατ΄οίκον.

Ωστόσο, κατάστασή του επιδεινώθηκε ξαφνικά και πήγε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Η επιδείνωση ήταν τέτοια ώστε δύο ώρες αργότερα οι γιατροί αποφάσισαν να προχωρήσουν στη διασωλήνωσή του με την διάγνωση των γιατρών να μιλά για βαριά πνευμονία.

Ο Βασίλης Λεβέντης έμεινε διασωληνομένος 47 ημέρες.

Γιατί δεν είχε εμβολιασθεί

Αφού ο Βασίλης Λεβέντης νόσησε με κορωνοϊό η σύζυγός είχε εξηγήσει ότι ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων δεν είχε κάνει το εμβόλιο κορωνοϊού επειδή «είχε ανεβασμένη κρεατινίνη, ανεπάρκεια νεφρών και του έλεγαν οι νεφρολόγοι ότι πρέπει να κάνει αιμοκάθαρση, έσπαγαν αγγειάκια στα χέρια του και φοβόταν τις θρομβώσεις και ο φόβος τον έκανε να καθυστερεί να κάνει το εμβόλιο. Για θέματα υγείας».

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου αναφέρει τα εξής: «Σήμερα 9 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 10:30, ο κ. Βασίλης Λεβέντης, πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, μετά από νοσηλεία 75 ημερών, έλαβε εξιτήριο από το Γ.Ν.Α  «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ». Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ικανοποιητική».

«Ένας Γολγοθάς αρχίζει»

«Μια περιπέτεια τελείωσε, ένας Γολγοθάς αρχίζει». Με αυτά τα λόγια περιγράφει η οικογένεια του Βασίλη Λεβέντη τον αγώνα του να επανέλθει μετά την έξοδο του από το νοσοκομείο έπειτα από σχεδόν 2μισυ μήνες νοσηλείας με covid-19.

Ο Βασίλης Λεβέντης είναι χαρακτηριστικά αδύναμος από την μεγάλη σε διάρκεια νοσηλεία, χρειάζεται μεγάλη θεραπεία και είναι διαυγής.

«Ταλαιπωρήθηκε πολύ αλλά είναι καλά, έχει πολύ καλή επικοινωνία με το περιβάλλον, αλλά είναι πάρα πολύ κουρασμένος και πάρα πολύ αδύναμος. Έχει αλλάξει η χροιά της φωνής του» αναφέρουν οι δικοί του άνθρωποι.

Ο γιος του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων Γ. Γεωργιάδης είπε πως μόνο μυοσκελετικά είναι λίγο αδύναμος ο κ. Λεβέντης και θα κάνει φυσιοθεραπείες για να επανέλθει.

Παράλληλα, προέτρεψε όλο τον κόσμο να εμβολιαστεί και ανέφερε ότι τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του έχει κάνει το εμβόλιο και αναμένει να να ανοίξει η πλατφόρμα και να εμβολιάσει τον 10χρονο γιο του.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ