Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023

ΚΙΝΑΛ: Νέα επίθεση Παπανδρέου κατά Ανδρουλάκη, ο οποίος κάνει άνοιγμα σε Βενιζέλο – Διαμαντοπούλου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σκληρές εκφράσεις κατά του αντιπάλου του στην κούρσα για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ,  χρησιμοποίησε ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος κατήγγειλε ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης ως γραμματέας του ΠΑΣΟΚ «μοίραζε καρέκλες» σε συνεννόηση με τον τότε γραμματέα της ΝΔ, Ανδρέα Παπαμιμίκο, όταν συγκυβερνούσαν Σαμαράς-Βενιζέλος, το 2012.

Ο Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας στην ΕΡΤ, είπε χαρακτηριστικά ότι οι κύριοι Ανδρουλάκης και Παπαμιμίκος «εκείνη την εποχή μοίραζαν τις καρέκλες, όταν ζητάγαμε θυσίες από τον ελληνικό λαό». Επανέλαβε μάλιστα την καταγγελία για το «σύστημα 4-2-1», με αναλογικούς διορισμούς 4 από τη ΝΔ, 2 από το ΠΑΣΟΚ και ενός από την ΔΗΜΑΡ.

Από την πλευρά του ο Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας στο Mega άνοιξε την πόρτα της επιστροφής στον Ευάγγελο Βενιζέλο και την Άννα Διαμαντοπούλου, λέγοντας ότι υπάρχει χώρος για όσους «έχουν προσφέρει στο παρελθόν, έχουν δείκτη υψηλής αξιοπιστίας και δεν έχουν πληγώσει τον ελληνικό λαό». Η αναφορά σε κάποιους που «έχουν πληγώσει τον ελληνικό λαό» θεωρείται έμμεση βολή στον Γιώργο Παπανδρέου.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ