Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχασε στοίχημα από ψαρά – Το λιμάνι το πήρε η θάλασσα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αλλη μία φορά, η ανικανότητα του πρωθυπουργού να διακρίνει την πραγματικότητα από αυτό που νομίζει ή θέλει ο ίδιος ότι είναι πραγματικότητα, τον καθιστά στόχο ειρωνικών σχολίων.

Τον είχαν προειδοποιήσει, οι ψαράδες που ξέρουν καλά την περιοχή του Μαράθου, τον Ιούλιο, ότι «το έργο που κάνετε στο λιμάνι θα το πάρει η θάλασσα». Αλλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης γελούσε και ειρωνευόταν.

Τώρα το έργο το πήρε η θάλασσα έχει κι ένα στοίχημα να πληρώσει. Οι ψαράδες από τη Μαραθόπολη είχαν δίκιο όταν τον προειδοποιούσαν.

«Το έργο στο λιμάνι του Μαράθου έχει ξεκινήσει λάθος» είπε στον Κυριάκο Μητσοτάκη ο εκπρόσωπος των ψαράδων και συνέχισε «πρώτα έπρεπε να κατασκευαστεί “μπαστούνι” προστασίας των ακτών και έπειτα να προχωρήσουν τα έργα εντός του λιμένα. Ελάτε τον Οκτώβριο να δείτε εάν θα υπάρχει λιμάνι. Θα το έχει πάρει η θάλασσα. Και θα έρθουν τότε και θα σας ζητήσουν κι άλλα λεφτά όπως έγινε στην Κυπαρισσία».

Τότε ο πρωθυπουργός για να βγει από τη δύσκολη θέση είχε πει στον ψαρά ότι θα πάει τον Οκτώβριο και εάν δεν έχει πάρει το λιμάνι η θάλασσα να τον κεράσει μια μπύρα. Το στοίχημα που έχασε.

Ο πρωθυπουργός μάς έχει πλέον συνηθίσει σε κάτι τέτοια. Θυμίζουμε ότι πήγε στους σεισμοπαθείς στο Αρκαλοχώρι της Κρήτης, ένα χωριό 700 ετών και τους είπε: «Θα στεγαστείτε κανονικά και θα ξαναφτιάξουμε την πόλη από την αρχή σωστά αυτή τη φορά. Σωστά».

Θα χρειαστεί να ξαναφτιαχτεί το λιμάνι στον Μάραθο. «Σωστά» αυτή τη φορά, ελπίζουμε…

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ