Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

Έντονο μένος στο πρόσωπο του πρωθυπουργού, βλέπει ο Οικονόμου!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Υπάρχει έντονο μένος στο πρόσωπο του πρωθυπουργού» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου μιλώντας στο OPEN προσπαθώντας να εξηγήσει την έντονη κριτική που δέχεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το πρόστιμο των 100 ευρώ σε ανεμβολίαστους πολίτες άνω των 60 ετών.

Διαβάστε ακόμη: Πυρ από παντού! Αντισυνταγματική η απόφαση Μητσοτάκη για το πρόστιμο των 100 ευρώ στους ανεμβολίαστους

Δικαιολόγησε την υποχρεωτικότητα λέγοντας ότι «η κυβέρνηση έχει εξαντλήσει όλη τη διαδικασία, όλη την αλυσίδα πειθούς το προηγούμενο διάστημα». Αποσιώπησε ότι η κυβέρνηση έχει αγνοήσει όλη τη διαδικασία που της έχουν προτείνει κατά καιρούς ειδικοί στην επικοινωνία και χαϊδεύει προπαγανδιστές κατά των εμβολίων, ειδικά όσους προέρχονται από την εκκλησία, θέμα για το οποίο βρέθηκε σε αντίθεση ακόμη και με την Ιερά Σύνοδο.

Τα μπρος-πίσω της κυβέρνησης σε ένα τόσο σοβαρό θέμα έχουν κουράσει τους πολίτες. Οταν ο πρωθυπουργός τη μία μέρα λέει «δεν υπάρχει θέμα υποχρεωτικότητας» και την άλλη υποχρεώνει ανεμβολίαστους ηλικιωμένους με την απειλή προστίμου, δεν υπάρχει δικαιολογία αρκετή.

Οπότε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατέφυγε σε μια διέξοδο πανικού, στρέφοντας τα βέλη του ξανά στον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι υπάρχει «έντονο μένος απέναντι στον πρωθυπουργό για ό,τι κι αν κάνει, για ό,τι κι αν αποφασίζει, για ό,τι κι αν λέει».

Επανέλαβε ότι το πρόγραμμα «Ελευθερία» είναι «ομολογουμένως ένα από τα καλύτερα προγράμματα εμβολιασμού στον κόσμο».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ