Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

Άδωνις Γεωργιάδης: «Μια χαρά πάει η Ελλάδα μας» – Ενα γράφημα που τον διαψεύδει

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Απόλυτα ικανοποιημένος για την πορεία της χώρας, δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος επανέλαβε ότι δεν υπάρχει καμία σκέψη επιβολής περιοριστικών μέτρων σε όσους έχουν εμβολιασθεί και απέκλεισε το ενδεχόμενο να κλείσει η αγορά τα Χριστούγεννα λόγω της έξαρσης της πανδημίας.

Η λογική του είναι αντίστοιχη με εκείνη του «μη σώσουν και εμβολιαστούν» και σήμερα είπε στον ΣΚΑΪ, ότι «ο καθένας που αρρωσταίνει και δυστυχώς περνάει δύσκολα, ξέρει ότι έπρεπε να εμβολιαστεί».

Για όλα φταίνει οι πολίτες δηλαδή, ενώ η κυβέρνηση τα πάει περίφημα, κατά την λογική του κυρίου Γεωργιάδη. Για τον αριθμό των νεκρών εξαιτίας της πανδημίας, ο υπουργός Ανάπτυξης έδειξε ως υπεύθυνους τους ανεμβολίαστους, λέγοντας: «Είμαστε από την αρχή της πανδημίας πολύ καλύτερα σε συνολικό αριθμό θανάτων από τις περισσότερες χώρες, τους τελευταίους μήνες χειρότερα διότι αυτό που συνέβη στις άλλες χώρες είναι ότι στις ηλικίες 60 και άνω εμβολιάστηκαν όλοι».

Αυτό που δεν λέει ο κ. Γεωργιάδης είναι ότι στην Ελλάδα υπάρχουν ασθενείς που διασωληνώνονται εκτός ΜΕΘ επειδή η κυβέρνηση δεν φρόντισε να ενισχύσει το Εθνικό Σύστημα Υγείας και ότι η αναλογία νεκρών ανά 100 κρούσματα  στη χώρα μας είναι από υψηλότερες στην Ευρώπη και παγκοσμίως. Απόδειξη το παρακάτω γράφημα:

cfr
Πηγή: Johns Hopkins University

«Μια χαρά πάει η Ελλάδα μας, στέκεται όρθια, η οικονομία πάει καλά, η ζωή συνεχίζεται», είναι το «μότο» του κυρίου Γεωργιάδη.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ