Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ο Τσίπρας ζητά μέτρα αποτροπής ενός ακόμα λοκντάουν και χιλιάδων απωλειών, δηλαδή της αποτυχίας Μητσοτάκη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Ο κ. Πλεύρης ως υπουργός υγείας με 100 νεκρούς τη μέρα, με την Ελλάδα εδώ και μήνες πρωταθλήτρια σε θανάτους ανά εκατομμύριο κατοίκων σε όλη την Δυτική Ευρώπη, με δεκάδες ασθενείς πρόχειρα διασωληνωμένους εκτός ΜΕΘ και με το ΕΣΥ και τους υγειονομικούς υπό κατάρρευση, από ότι φαίνεται δεν έχει άλλη έγνοια από το να καταφέρεται εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και του Προέδρου του», σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, προσθέτοντας ότι αν ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου έδειχναν το ένα δέκατο των αντανακλαστικών που επιδεικνύουν για να απαντούν στον Αλέξη Τσίπρα, «για να αντιμετωπίσουν τη τραγική κατάσταση του ΕΣΥ, ίσως τα πράγματα να μην ήταν τόσο δραματικά.»

«Ο κ. Τσίπρας ζήτησε χθες για χιλιοστή φορά αυτονόητα μέτρα για να αποτραπούν και οι επερχόμενες εκατόμβες νεκρών αλλά και ένα ακόμη καταστροφικό λοκντάουν.
Η πρωτοφανής ανικανότητα του κ. Μητσοτάκη και των υπουργών του όμως, πολύ φοβόμαστε ότι μας οδηγούν νομοτελειακά και στα δύο», προστίθεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ