Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

Τρεις καθηγητές διαψεύδουν ότι υπέγραψαν κείμενο υποστήριξης στον Ανδρέα Λοβέρδο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Απέσυραν τις υπογραφές τους από τον κατάλογο των 100 πανεπιστημιακών που υποστηρίζουν την υποψηφιότητα του Ανδρέα Λοβέρδου για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ τρεις καθηγητές, παίρνοντας αποστάσεις από την εσωκομματική κούρσα.

Ο Γρηγόρης Βαλλιάνος δηλώνει μάλιστα έκπληκτος για το γεγονός ότι εμφανίζεται το όνομά του στη λίστα υποστηρικτών του κυρίου Λοβέρδου. Σε δήλωση που έστειλε ο Γρηγόρης Βαλλιάνος στα μέσα ενημέρωσης αναφέρει: «Με μεγάλη έκπληξη είδα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης στο διαδίκτυο να εμφανίζεται το όνομά μου σε μια λίστα υποστηρικτών του κ. Ανδρέα Λοβέρδου για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ.  Θέλω να τονίσω κατηγορηματικά ότι ουδέποτε μου ζητήθηκε και ποτέ δεν έδωσα σε κανέναν τη συγκατάθεσή μου σε κείμενο υποστήριξης του ως άνω υποψηφίου.».

Ο πρώτος που διαφοροποιήθηκε από τον κατάλογο αυτό ήταν ο Επίκουρος καθηγητής Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών του Παντείου, Χριστόφορος Σκαμνάκης και ακολούθησε ο καθηγητής Χημείας Γιάννης Ματσούκας.

«Δηλώνω ότι ουδέποτε υπέγραψα κείμενο υποστήριξης, του κατά τα αλλά δυναμικού και εξαιρετικού στελέχους του κοινοβουλίου κ. Λοβέρδου, και δε θα ήθελα με κανένα τρόπο να θέσω την οποιαδήποτε επιστημονική προσφορά μου στην παιδεία, στην υπηρεσία μιας κομματικής υποψηφιότητας», δήλωσε ο Γιάννης Ματσούκας.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ