Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

Κυνικός Παπαδημητρίου: «Ψευδοπρόβλημα ότι κάποιοι διασωληνώνονται εκτός ΜΕΘ»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Ψευδοπρόβλημα» είναι για τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μπάμπη Παπαδημητρίου η διασωλήνωση ασθενών εκτός ΜΕΘ, για τους οποίους μάλιστα είπε πως «κάποιος μπαίνει στη ΜΕΘ όταν έχει χάσει κάθε ελπίδα, εκεί σαν να τον παραδίδει στον Θεό και πριν τον παραδώσει, τον βάζει στη ΜΕΘ» …

Ενδεικτική του τρόπου με τον οποίον αντιλαμβάνεται τον ρόλο του δημόσιου συστήματος υγείας είναι η δήλωση που έκανε ο κύριος Παπαδημητρίου, απευθυνόμενος στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Διονύση Καλαματιανό: «Πήγατε και ανακαλύψατε ένα ψευδοπρόβλημα, ότι κάποιοι διασωληνώνονται εκτός ΜΕΘ. Έτσι κρίνουν οι γιατροί κύριε Καλαματιανέ, εγώ είμαι δημοσιογράφος και βουλευτής, δεν θα πάω να κάνω τη δουλειά του γιατρού», είπε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

«Δεν χρειάζονται όλοι να πάνε στη ΜΕΘ και πολλοί άνθρωποι διασωληνώνονται εκτός. Προσβάλλει τους γιατρούς αυτό που τους λέτε, γιατί αυτοί έχουν την ευθύνη» ανέφερε ακόμα ο Μπάμπης Παπαδημητρίου μιλώντας στο κανάλι ART, για να προσθέσει: «Ξέρετε πολύ καλά πως κάποιος μπαίνει στη ΜΕΘ όταν έχει χάσει κάθε ελπίδα, εκεί σαν να τον παραδίδει στον Θεό και πριν τον παραδώσει, τον βάζει στη ΜΕΘ».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ