Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

Απίστευτη δήλωση υφυπουργού Εργασίας: Η αύξηση μισθών δημιουργεί μεγάλα προβλήματα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τη νεοφιλελεύθερη «λογική» της κυβέρνησης αποκάλυψε η απίστευτη δήλωση του υφυπουργού Εργασίας Παναγιώτη Τσακλόγλου. Καταλαβαίνει κανείς ότι το συμφέρον της πλειονότητας του λαού δεν είναι στην κυβερνητική… ατζέντα.

Εν μέσω έκρηξης ακρίβειας και με επιτακτική την ανάγκη να παρθούν μέτρα που θα προστατεύσουν τις ελληνικές οικογένειες ο Παναγιώτης Τσακλόγλου, τάχθηκε με δικαιολογίες αντίθετος στην αύξηση μισθών, υποστηρίζοντας οι αυξήσεις στους μισθούς προκαλούν ζημιές!

«Όταν έχεις αλόγιστη αύξηση μισθών, αργά ή γρήγορα σου δημιουργεί πολύ μεγάλα προβλήματα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών. Δηλαδή, μεγάλο θέμα της ζήτησης πηγαίνει σε εισαγόμενα αγαθά και τα αποτελέσματα τα γνωρίζουμε», είπε ο υφυπουργός Εργασίας.

Οτι οι αυξήσεις μισθών σώζουν τους πολίτες από τη φτώχεια και τονώνουν την αγορά ούτε που το σκέφτηκε. Νομίζει ίσως ότι όλοι αγοράζουν εισαγόμενα.

Μιλώντας στο Kontra Channel ο υφυπουργός Εργασίας, εμφανίστηκε σαν να υποστηρίζει μόνο τα συμφέροντα του ΣΕΒ και όχι ολόκληρης της χώρας, ούτε καν των ψηφοφόρων της ΝΔ.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ