Τρίτη 19 Απριλίου 2022

Την Κέρκυρα και την Πάτρα επισκέπτεται τις προσεχείς ημέρες ο Δημήτρης Κουτσούμπας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας επισκέπτεται την Κέρκυρα το Σαββατοκύριακο και την Τετάρτη μεταβαίνει στην Πάτρα.

Το πρόγραμμα του κυρίου Κουτσούμπα στην Κέρκυρα έχει ως εξής:

·        Το Σάββατο 20 Νοέμβρη, στις 10:30, θα επισκεφθεί τις φυλακές της Κέρκυρας, στα κελιά όπου κρατούνταν οι πολιτικοί κρατούμενοι. Στις 12:30 θα συναντηθεί με το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Κέρκυρας στο χώρο του Εργατικού Κέντρου. Στις 17.00 θα πραγματοποιήσει περιοδεία στην περιοχή του Ποταμού ξεκινώντας από τη γέφυρα του Ποταμού, που πλήγηκε από τις πρόσφατες πλημμύρες και στις 17.30 θα πραγματοποιήσει συνάντηση με φορείς της περιοχής στο καφενείο του Πάγκαλου.

·        Την Κυριακή 21 Νοέμβρη θα μιλήσει στην εκδήλωση τιμής και μνήμης που διοργανώνει η Τομεακή Επιτροπή Κέρκυρας στο Λαζαρέτο για τους εκτελεσμένους αγωνιστές της ΕΑΜικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας. Η ώρα αναχώρησης για το νησάκι του Λαζαρέτο είναι 10:30 από το λιμάνι της Κέρκυρας.

Την προσεχή Τετάρτη ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας επισκέπτεται την Πάτρα.

Το πρόγραμμά του έχει ως εξής:

Στις 11.00  θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, στο Δημαρχείο.
Στις 12.00 θα συναντηθεί με το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Πάτρας στα γραφεία του.
Στις 13.00 θα συναντηθεί με την Επιτροπή Πυρόπληκτων και το ΔΣ της Κοινότητας Σουλίου, στα γραφεία της Κοινότητας.
Στις 18.30 θα μιλήσει στην εκδήλωση παρουσίασης του καλέσματος αγωνιστικής συμπόρευσης με το ΚΚΕ στο κλειστό γήπεδο “Δημήτρης Τόφαλος”.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ