Δευτέρα 18 Απριλίου 2022

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης «κάνει ό,τι μπορεί για να οδηγήσει το ΕΣΥ στην κατάρρευση»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη στάση της κυβέρνησης απέναντι στην πανδημία εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, τονίζοντας ότι ο πρωθυπουργός κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να οδηγήσει το ΕΣΥ στην πλήρη κατάρρευση.

«Το ECDC κατατάσσει την Ελλάδα στην υψηλότερη βαθμίδα ανησυχίας για την πανδημία, είμαστε πρώτοι σε θανάτους ανά εκατ. κατοίκων στη Δυτική Ευρώπη, το ΕΣΥ καταρρέει χωρίς προσλήψεις με εξουθενωμένους υγειονομικούς και διαλογή ασθενών για εισαγωγή σε ΜΕΘ, ενώ δεκάδες ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι και καταλήγουν σε πρόχειρες και υποστελεχωμένες ΜΕΘ με έκρηξη θνητότητας που διερευνά η Δικαιοσύνη», υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε ανακοίνωσή του.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζει πως «σε αυτές τις συνθήκες, ο κ. Μητσοτάκης, διά του εκπροσώπου του, αντί να ανακοινώσει την επίταξη ιδιωτικών κλινικών που παραμένουν covid free βγάζοντας υπερκέρδη και τη μεγαλύτερη υγειονομική συνεισφορά των ενόπλων δυνάμεων, αρκείται να κάνει σημαία την επιστράτευση μερικών δεκάδων υγειονομικών», και καταλήγει:

«Για να αποφύγουμε χιλιάδες απώλειες και ακόμα ένα καταστροφικό lockdown δεν αρκεί να το ξορκίζει ο κ. Μητσοτάκης, αλλά να μην καταρρεύσει πλήρως το ΕΣΥ. Και κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να το οδηγήσει εκεί».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ