Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021

Κωνσταντινόπουλος σε Μαρκόπουλο: Ελπίζω οι οπαδοί σας να μην ασχοληθούν με το ΚΙΝΑΛ!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δεν κρύβεται η ενόχληση στους κόλπους του ΚΙΝΑΛ από τις παρεμβάσεις που κάνουν στα εσωτερικά του θέματα. Το έδειξε ξεκάθαρα ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος στην Ολομέλεια της Βουλής ακούγοντας όσα έλεγε ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Μαρκόπουλος.

Ο τελευταίος υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επιτίθεται στις εταιρείες δημοσκοπήσεων γιατί θέλει να κάνει παρέμβαση στα εσωτερικά του ΚΙΝΑΛ. Τότε ο Οδ. Κωνσταντινόπουλος, που προήδρευε της συνεδρίασης, είπε αιχμηρά: “Ελπίζω ότι οι οργανωμένοι οπαδοί σας δεν θα ασχοληθούν με τα κοινά του ΚΙΝΑΛ. Το λέω προς όλες τις πλευρές”.

Σημειώνεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝΑΛ έχουν καταγγείλει την εταιρεία Opinion Pall για τις έρευνες που κάνει. Ο ΣΥΡΙΖΑ τον Ιούνιο ζήτησε να εξεταστεί έρευνα της Opinion Pall από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, αίτημα που απέρριψε η ΝΔ. Πριν την απώλεια της Γεννηματά συνεργάτες της είχαν καταγγείλει δημόσια ότι διενεργούσε έρευνα αφαιρώντας το όνομα της Γεννηματά από τους υποψηφίους. Λίγες μέρες μετά ο ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε το αίτημα για Εξεταστική. Και την Τετάρτη το γραφείο τύπου του ΚΙΝΑΛ κατηγόρησε την εν λόγω εταιρεία για χειραγώγηση του κόμματος.

Απαραίτητη σημείωση: ο Οδ. Κωνσταντινόπουλος είναι ένας από τους λίγους βουλευτές που υποστηρίζει τον Ν. Ανδρουλάκη για πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ. Η δυσφορία που εξέφρασε σχετίζεται και με την εκτίμηση του Ν. Ανδρουλάκη ότι μόνο η ΝΔ και οι μηχανισμοί Μητσοτάκη και Γεωργιάδη μπορούν να παρέμβουν. Μάλιστα στα στρατόπεδα Ανδρουλάκη και Παπανδρέου λένε ότι έχουν πληροφορίες πως ο υπουργός Ανάπτυξης καλεί θεσμικούς φορείς (της αγοράς κ.λπ.) και τους ζητεί να στηρίξουν τον Ανδρέα Λοβέρδο.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ