Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021

ΚΙΝΑΛ: Οι τρεις βουλευτές που συντάσσονται με τον Λοβέρδο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Παρουσίες» παίρνει η ομάδα Λοβέρδου κάνοντας καταγραφή δυνάμεων. Η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Χαρά Κεφαλίδου ανακοίνωσε ότι συμφωνεί με την στάση και την θετική ψήφο του Ανδρέα Λοβέρδου και της Νάντιας Γιαννακοπούλου στον Ποινικό Κώδικα της ΝΔ.

Με τον τρόπο αυτό ο Α. Λοβέρδος απαντά στην ανακοίνωση αποδοκιμασίας του από την ΚΟ του ΚΙΝΑΛ για την ψήφο του έδωσε (μαζί με την Ν. Γιαννακοπούλου).

Υπενθυμίζεται ότι η Χ. Κεφαλίδου στηρίζει την υποψηφιότητα Λοβέρδου στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ. Ο τέταρτος βουλευτής της ομάδας Λοβέρδου είναι ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος.

Στην δήλωσή της η Χ. Κεφαλίδου αναφέρει: «ΝΑΙ στον Ποινικό κώδικα. ΝΑΙ στην αυστηροποίηση των ποινών». «H αντιπολίτευση του 21ου αιώνα δεν ασκείται ούτε με ακροβατικές βουτιές στο απώτερο μέλλον ούτε με φοβική καθήλωση στις πρακτικές του παρελθόντος. Αναφέρεται στο σήμερα και το ορατό αύριο των πολιτών, χωρίς υπεκφυγές, με τόλμη, υιοθετώντας τα σωστά και στηλιτεύοντας τις ανεπάρκειες.

Αυτό έκανε ο Ανδρέας Λοβέρδος στο νομοσχέδιο για τον Ποινικό Κώδικα», σημειώνει και προσθέτει: «το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ θα πάρει τη θέση που του αξίζει όταν στο τιμόνι βρεθεί ο αρχηγός που δεν φοβάται. Με θάρρος υπερψηφίζει προτάσεις της κυβέρνησης, που αποτελούν διαχρονικές θέσεις μας. Τολμά όμως να είναι και αμείλικτος στην κριτική της κυβερνητικής ανεπάρκειας».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ