Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

Θεανώ Φωτίου: Η κυβέρνηση είναι ανίκανη να βγάλει τη χώρα από την πανδημία (βίντεο)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κάνει έκκληση σε όλους, χωρίς διχασμούς και διαχωρισμούς, να εμβολιαστούν και να τηρούν σχολαστικά τα μέτρα προστασίας. Για να δοθεί το μήνυμα στο λαό ότι ζούμε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, πρέπει να ενισχυθεί αυτή τη στιγμή το ΕΣΥ με μόνιμο προσωπικό και σύγχρονες υποδομές αλλά και με άμεση επίταξη ιδιωτικών κλινικών, δήλωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Θεανώ Φωτίου.

«Είναι σαφές για όλους μας ποιος φέρει την ευθύνη για τη σημερινή ζοφερή κατάσταση. Είναι ξεκάθαρο ότι η κυβέρνηση δεν μπόρεσε να διαχειριστεί ούτε στο ελάχιστο την πανδημική κρίση», είπε η κυρία Φωτίου, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN.

Η αναπληρώτρια τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την Κοινωνική Αλληλεγγύη, πρόσθεσε ότι δεν πρέπει να συνηθίσουμε τους καθημερινούς θανάτους, τους διασωληνωμένους εντός και εκτός ΜΕΘ και τους γιατρούς που καταρρέουν στο καθήκον. «Είναι κατεπείγον να φθάσει και στον τελευταίο πολίτη ότι βρισκόμαστε σε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης και μόνον η γενναία ενίσχυση του ΕΣΥ με μόνιμο προσωπικό και υγειονομικές υποδομές και η άμεση επίταξη ιδιωτικών κλινικών εδώ και τώρα μπορεί να μας βγάλει από αυτή», πρόσθεσε.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ