Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023

Σία Αναγνωστοπούλου σε Ντόρα: «Πάμε μαζί στις πλατείες να στηρίξουμε τα εμβόλια»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το αποκάλυψε (χωρίς να πει ονόματα) η ίδια η Ντόρα Μπακογιάννη σε μία (άκρως συναινετική) τηλεοπτική της συνέντευξη (στον ΑΝΤ1) μαζί με τον Νίκο Φίλη: βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ της πρότεινε να πηγαίνουν μαζί στα χωριά και στις πλατείες των πόλεων και να μιλούν υπέρ του εμβολιασμού!
Η βουλευτής της ΝΔ είναι ότι συνάδελφος της από τον ΣΥΡΙΖΑ της πρότεινε να υπάρξουν ομάδες με βουλευτές από όσο το δυνατόν περισσότερα κόμματα, που με κοινές παρεμβάσεις και εμφανίσεις τους, να στείλουν ομόθυμο μήνυμα υπέρ των εμβολιασμών. Μάλιστα η Ντ. Μπακογιάννη δεσμεύθηκε ότι θα αναλάβει σχετική πρωτοβουλία.
Η Ντ. Μπακογιάννη, καίτοι ρωτήθηκε διακριτικά, απέφυγε να αποκαλύψει το όνομα. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για την Σία Αναγνωστοπούλου. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συμμετέχει στην Επιτροπή της Βουλής για την ανάπτυξη της Θράκης στην οποία είναι πρόεδρος η Ντ. Μπακογιάννη. Στο πλαίσιο της συνεργασίας για την κατάρτιση του πορίσματος της Επιτροπής η Σ. Αναγνωστοπούλου έκανε την συγκεκριμένη πρόταση στην Ντ. Μπακογιάννη. Σημειώνεται ότι και οι δύο έχουν αντιμετωπίσει προβλήματα υγείας χωρίς να τα έχουν κρύψει.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ