Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

Bίντεο ντοκουμέντο: Οι ΜΕΘ που εγκαινίασε με τυμπανοκρουσίες ο Μητσοτάκης δεν λειτουργούν!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Την ώρα που ασθενείς δίνουν αγώνα ζωής διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ, η υπερσύγχρονη κινητή ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη, παραμένει κλειστή λόγω έλλειψης προσωπικού.

Το βίντεο ντοκουμέντο ανήρτησε στο Facebook η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη, απαντώντας με τον πιο απτό τρόπο στους αναληθείς ισχυρισμούς του Θάνου Πλεύρη.

«Τέσσερις άνθρωποι διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ μέχρι στιγμής στην εφημερία του ”Παπανικολάου”, αλλά η κινητή ΜΕΘ ανενεργή λόγω έλλειψης προσωπικού!
Και έχει το θράσος και μιλά ο υπουργός Υγείας! Το βίντεο αποκαλύπτει το θράσος του! Να δούμε τι θα σκαρφιστεί για να κρύψει τα ψέματά του μέχρι να ξημερώσει η μέρα!» αναφέρει εμφατικά η Δώρα Αυγέρη.

ΜΕΘ ερμητικά κλειστή

Υπενθυμίζεται πως τα εγκαίνια της υπερσύγχρονης κινητής μονάδας ΜΕΘ, έγιναν μετά βαΐων και κλάδων από τον Κυριάκο Μητσοτάκη τον Απρίλιο του 2021. Η μονάδα στήθηκε με δωρεά 2.500.000 ευρώ από την επιτροπή «Ελλάδα 2021», με πρωτοβουλία της προέδρου της επιτροπής, Γιάννας Αγγελοπούλου.

Οκτώ μήνες μετά και ενώ η Θεσσαλονίκη και συνολικά η Βόρεια Ελλάδα στενάζει από την τρομακτική αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού και τους διασωληνωμένους ακόμα και εκτός ΜΕΘ, η υπερσύγχρονη μονάδα παραμένει ερμητικά κλειστή.

Το επικοινωνιακό σόου της κυβέρνησης Μητσοτάκη και οι προκλητικές δηλώσεις του Θάνου Πλεύρη περί ενίσχυσης του ΕΣΥ, καταρρέουν με τραγικό, όμως, τρόπο για τους πολίτες που δίνουν αγώνα ζωής σε απλές κλίνες εκτός ΜΕΘ ακόμα και σε ράντζα σε διαδρόμους.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ