Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021

Κορονοϊός: Σύσκεψη στο Μαξίμου για τα μέτρα – Αντιδράσεις από επαγγελματίες της εστίασης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σύσκεψη με θέμα τα νέα αυστηρότερα μέτρα για την πανδημία που τέθηκαν σε ισχύ έχει σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος επέστρεψε στην Αθήνα μετά το τριήμερο σε Ρόδο και Χάλκη.

Ο κύριος Μητσοτάκης θα μιλήσει και με εκπροσώπους της εστίασης και του εμπορικού κόσμου, καθώς οι επαγγελματίες φοβούνται ότι θα πληρώσουν γι άλλη μια φορά τις κυβερνητικές αποφάσεις και χαρακτηρίζουν άδικα τα μέτρα.

Συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός θα ακούσει τις θέσεις της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων, της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών- Εμπόρων Ελλάδας, της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας.

Λουκέτα στην Πάτρα

Στο μεταξύ στην Αχαϊα ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής κάλεσε τα μέλη του να κλείσουν τις επιχειρήσεις τους για ένα 24ωρο, ενώ ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιάννης Σπυρόπουλος δήλωσε ότι κάθε επαγγελματίας κινδυνεύει να μείνει εκτεθειμένος στα κλιμάκια και τους ελεγκτικούς μηχανισμούς χωρίς ο ίδιος να έχει ευθύνη και να αναγκαστεί να πληρώσει υπέρογκα πρόστιμα.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ