Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021

ΚΙΝΑΛ: Παραίτηση του γραμματέα επικοινωνίας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με μια μακροσκελή ανάρτηση στο Facebook ο Πάνος Βλάχος, γραμματέας Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής, έκανε γνωστό ότι αύριο θα υποβάλλει την παραίτηση του, ώστε να στηρίξει τον Νίκο Ανδρουλάκη, στον αγώνα του για την προεδρία του κόμματος.

«Εκτιμώ βαθιά τους υποψήφιους προέδρους. Είμαι βέβαιος ότι όλοι θα δώσουν έναν αγώνα ουσίας, θέσεων και αξιών. Αλλά θα στηρίξω αυτόν που μπορεί να αλλάξει τους πολιτικούς συσχετισμούς, να βάλει στο παιχνίδι την γενιά της κρίσης, να ανασυγκροτήσει το κόμμα από κάτω προς τα πάνω και να δημιουργήσουμε μαζί ένα κίνημα που θα ακτινοβολεί το παράδειγμα της διακυβέρνησης που θα διεκδικήσουμε από το λαό. Αυτός είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης. Και θα δώσω αυτόν τον αγώνα μαζί του με αξιοπρέπεια, εντιμότητα και ήθος. Αλλά και με σεβασμό στις προτιμήσεις κάθε συντρόφου. Την επόμενη μέρα, εξάλλου, πάλι όλοι μαζί θα είμαστε στο κοινό μας σπίτι.» σημείωσε ο κύριος Βλάχος .

Και πρόσθεσε «ότι με την επιλογή μου αυτή δεν μπορώ να συνεχίσω να υπηρετώ το κόμμα από την θέση του Γραμματέα Επικοινωνίας, που μου εμπιστεύθηκε η Φώφη Γεννηματά και τα όργανα του Κινήματος. Αύριο πρωί κιόλας θα υποβάλω την παραίτησή μου στον Γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής. Ευχαριστώ τους βουλευτές, τα στελέχη και κυρίως τους συνεργάτες μου για την εμπιστοσύνη σε αυτό το δύσκολο, αλλά συναρπαστικό ταξίδι.»

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ