Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021

Νάσος Ηλιόπουλος: Εθνικός μας ψεύτης ο κ. Οικονόμου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Πάει πολύ ο εθνικός μας ψεύτης κ. Οικονόμου να κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα για ανακρίβειες και ψέματα όταν ακόμα δεν έχει απαντήσει στον συνάδελφο του υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα ο όποιος με επίσημες ανακοινώσεις του κατηγορεί τον Γιάννη Οικονόμου ότι διακινεί για μικροκομματικούς λόγους πλαστά κυβερνητικά έγγραφα χωρίς αριθμό πρωτοκόλλου και υπογραφές.» σχολιάζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος.

Και τονίζει ότι «Ο κ. Μητσοτάκης έχει δύο επιλογές.  Ή θα απομακρύνει άμεσα τον υπουργό Οικονομικών γιατί κατηγορεί άδικα τον κυβερνητικό του εκπρόσωπο. Ή θα δείξει την πόρτα της εξόδου στον εθνικό ψεύτη και διακινητή fake news, Γιάννη Οικονόμου. Αναμένουμε.»

Νωρίτερα ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου είχε επιτεθεί στον Αλέξη Τσίπρα με τη δήλωση: «Ο κ. Τσίπρας αδυνατεί να παρακολουθήσει έναν κόσμο που αλλάζει ραγδαία. Κατασκευάζει μια δική του πραγματικότητα στην οποια για οτι γίνεται στον κόσμο φταίει η κυβέρνηση. Αρνείται να αποδεχθεί ποιος κυβερνα, με τη βούληση των πολιτών, και για αυτό και εγκλωβισμένος στον περασμένο αιώνα παραληρεί συνεχώς με απίστευτα ψέματα και τερατώδεις ανακρίβειες».

Διαβάστε ακόμη:

Αλέξης Τσίπρας: «Ο Κ. Μητσοτάκης ζει στον κόσμο του, μέσα στα ψέματα, την προπαγάνδα και την κρατικοδίαιτη ελίτ»

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ