Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022

Αρκούδες ..βούτηξαν σε πισίνα για να δροσιστούν

Η χαριτωμένη οικογένεια αρκούδων από τον Καναδά, έχασε το δρόμο από το δάσος και βρέθηκε σε πισίνα, όπου τα μέλη της βούτηξαν.. για να δροσιστούν

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο δυτικός Καναδάς και τμήματα των δυτικών Ηνωμένων Πολιτειών δέχονται πρωτοφανές κύμα καύσωνα με υψηλές θερμοκρασίες που έχουν σπάσει κάθε ρεκόρ. Ο πολύ υψηλός καύσωνας, σε πολλές περιοχές του κόσμου, ανάγκασε ακόμα και τα ζώα να μετακινηθούν από το φυσικό τους περιβάλλον. Συγκεκριμένα:

Μια χαριτωμένη οικογένεια αρκούδων, από το δάσος ..βρέθηκε να απολαμβάνει τα καταγάλανα νερά πισίνας

Έτσι λοιπόν η χαριτωμένη οικογένεια αρκούδων, βρέθηκε να χάνει τον δρόμο για το δάσος, αλλά να βρίσκεται μπροστά σε πισίνα σπιτιού, που δεν δίστασαν να εκμεταλλευτούν και τα μικρά αρκουδάκια, προκειμένου να δροσιστούν.

Εννοείται ότι πολιτική προστασία και αρχές είναι με ιδιαίτερα αυξημένα αντανακλαστικά αφού εκτός από τους ανθρώπους, και δη τους γηραιότερους, τα ζώα με τη γούνα που τους περιβάλλει τώρα το καλοκαίρι, υποφέρουν συχνά από τη ζέστη.

Οι θερμοκρασίες στις βορειοδυτικές πόλεις των ΗΠΑ έφθασαν επίσης σε δυσθεώρητα υψηλά επίπεδα καταγραφής από τη δεκαετία του 1940 που ξεκίνησαν να αρχειοθετούνται επίσημα. Με 46 βαθμούς στο Πόρτλαντ και 42 βαθμούς στο Σιάτλ, σύμφωνα με την Εθνική Υπηρεσία Καιρού των ΗΠΑ.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ