Τρίτη 9 Αυγούστου 2022

Εκπαίδευση αγροτών για βιώσιμες καλλιέργειες από την Greenpeace

Τα σεμινάρια γίνονται διαδικτυακά και χωρίς κανένα κόστος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σεμινάρια που απευθύνονται σε αγρότες και αγρότισσες, με αντικείμενο την ανάπτυξη βιώσιμων και καθαρών καλλιεργειών διοργανώνει η Greenpeace. Τα σεμινάρια γίνονται διαδικτυακά και χωρίς κανένα κόστος.

Την Κυριακή 27 Ιουνίου, το σεμινάριο αφορά συγκεκριμένα τα κτηνοτροφικά φυτά και γίνεται από τις 11 το πρωί έως τις 13.00.

Εισηγητές είναι εξειδικευμένοι γεωπόνοι με τεχνικές γνώσεις και προσωπική εμπειρία σε ήπιες και φιλικές μεθόδους καλλιέργειας. Οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα ενεργής παρακολούθησης, κάνοντας ερωτήσεις και διάλογο με τους εισηγητές.

Είσαι αγρότης/αγρότισσα και θέλεις να μάθεις πώς να παράγεις με τρόπους που σου εξασφαλίζουν εισόδημα διατηρώντας τη γη και την παραγωγή σου βιώσιμες, καθαρές και ανθεκτικές για τη συνέχεια;  Μπορείς να παρακολουθήσεις κάποιο από τα δωρεάν διαδικτυακά σεμινάρια που παρέχουν εξοικείωση με εισαγωγικές έννοιες και πρακτικές γνώσεις σε θέματα όπως:

Προαπαιτούμενα για την παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι: πρόσβαση σε ίντερνετ, email, βασικές γνώσεις χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών, μικρόφωνο, ηχείο και (προαιρετικά) κάμερα. Για εγγραφή στα σεμινάρια αλλά και απορίες ή διευκρινίσεις, μπορείς να στείλεις email εδώ: [email protected]

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ