Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021

Άδωνις υβρίζει και απειλεί: Φταίνε οι πολίτες για την πανδημία. Δεν θα γίνει lockdown ακόμη και με 10.000 κρούσματα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εκτός ελέγχου η πανδημία, εκτός ελέγχου πλέον και ο Άδωνης Γεωργιάδης, του οποίου η κυνικότητα ξεπερνά τα όρια του εκνευριστικού.

Ούτε λίγο ούτε πολύ στην πάγια τακτική της κυβέρνησης «του φταίνε όλοι οι άλλοι και ποτέ αυτή» ο υπουργός Ανάπτυξης μιλώντας σε φίλιο μέσο ενημέρωσης, όπως είναι τα Παραπολιτικά, ανέφερε ότι για την έκρηξη που εμφανίζει η πανδημία «δεν ευθύνεται η κυβέρνηση αλλά οι πολίτες που δεν εμβολιάζονται».

Ο Γεωργιάδης ο άνθρωπος που στα 100 και στα 200 κρούσματα ήταν ένθερμος οπαδός του lockdown, εμφανίζεται πλέον πολέμιός του και δηλώνει ότι δεν θα υπάρξει γενικευμένο lockdown ακόμη και «αν τα κρούσματα φτάσουν τις 10.000».

Παράλληλα, ανέφερε ότι η πίεση στο σύστημα υγείας μπορεί να υποχωρήσει μόνο αν αυξηθούν οι εμβολιασμοί. «Αναλογικά με τον πληθυσμό μας η μεγαλύτερη πίεση γίνεται στη Β. Ελλάδα γιατί στην Αττική έχουμε 70% εμβολιασμένους και στη Θεσσαλονίκη 55%», είπε.

Και κατά την πάγια τακτική του λαϊκισμού που τον διακρίνει ανέφερε το εξωφρενικό πως στη Βόρεια Ελλάδα δεν εμβολιάζονται το ίδιο με την Αθήνα, γιατί το ίδιο γίνεται και στα Βαλκάνια.

«Αν δείτε τα Βαλκάνια είναι στο 30%. Ο,τι είναι δίπλα από τα Βαλκάνια δεν εμβολιάζεται, τέλος» είπε ο έχων το… απυρόβλητο στις δηλώσεις.

Το πόσο λαϊκιστής είναι φαίνεται και από την αναφορά του, που αποθεώνει τον ρόλο της επίσημης Εκκλησίας και τη στάση της έναντι της πανδημίας.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ