Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022

Ο Κυριάκος για ψάρι, μπουνιές στις εκλογές της ΝΔ στο Ναύπλιο!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Την ώρα που η χώρα παρακολουθεί συγκλονισμένη την υπόθεση του Περάματος, ο πρωθυπουργός, αδυνατώντας προφανώς να αποχωριστεί τις θαλασσινές συνήθειες τού Σαββατοκύριακου, πήγε μετά της υπέρκομψης, για ψάρι στο Μοσχάτο.  Ανέβασε  μάλιστα τη σχετική φωτογραφία στο λογαριασμό του στο Instagram. Και μπορεί τα εν Δήμω να μην ενδιαφέρουν, ειδικά τα Σαββατοκύριακα, τον πρωθυπουργό ο οποίος επανειλημμένα έχει εκφράσει την ανάγκη του να γεμίσει μπαταρίες, αλλά σήμερα έδειξε να αδιαφορεί και για τα εν οίκω.

Σήμερα, διεξάγονται σε όλη τη χώρα οι εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη  μεταξύ άλλων και των 1.000 συνέδρων που θα λάβουν μέρος στο επόμενο Συνέδριο της ΝΔ. Για τις εκλογές αυτές υπάρχει σωρεία καταγγελιών για παρατυπίες στις διαδικασίες, κυρίως, όμως, για συμμετοχή χιλιάδων  “μαϊμού” ψηφοφόρων, οι οποίοι εμφανίστηκαν στους ηλεκτρονικούς καταλόγους από το πουθενά, την τελευταία στιγμή.

Σε πολλές περιπτώσεις ανέβηκε το θερμόμετρο με χαρακτηριστικότερη αυτή του Ναυλίου όπου έπεσαν μπουνιές. Πρωταγωνιστές του επεισοδίου ήταν αρνητής της μάσκας. Όλα συνέβησαν το απόγευμα της Κυριακής όταν στο κέντρο προσήλθε άντρας ο οποίος αρνήθηκε να φορέσει τη μάσκα του. Το μέλος της εφορευτικής επιτροπής του ζήτησε να τη φορέσει,  ωστόσο, ο άνδρας αρνήθηκε. Σύμφωνα με τους μάρτυρες του επεισοδίου οι δύο άντρες λογομάχησαν, με αποτέλεσμα ο αρνητής της μάσκας ο οποίος είχε προσέλθει να ψηφίσει με έναν φίλο του, να  πλακώσουν το μέλος της εφορευτικής επιτροπής στις μπουνιές. Ακολούθησε πανδαιμόνιο στην αίθουσα ενώ όταν μετά από πολύ ώρα τα πνεύματα ηρέμησαν το θύμα κατευθύνθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα για μηνύσεις.

Παραφράζοντας τον θυμόσοφο λαό: Ψάρι θα φας, λαχτάρα σε περιμένει…

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ