Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023

Αδωνις Γεωργιάδης: Μη σώσεις να εμβολιαστείς!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Προσωπικά, κουράστηκα. Δεν θέλεις κύριε να εμβολιαστείς; Μη σώσεις! Τέρμα! Πάμε παρακάτω, η ζωή συνεχίζεται». Αυτά δεν ήταν τα λόγια κάποιου φανατικού υπέρ του εμβολιασμού αλλά του Αδωνι Γεωργιάδη, του υπουργού Ανάπτυξης.

Οταν ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί η διγλωσσία κυβερνητικών στελεχών, οι καθυστερήσεις και η κακή ενημερωτική προσπάθεια, προκάλεσαν σύγχυση στους πολίτες. Τώρα που οι νεκροί έχουν φτάσει τους 15.500 και οι εμβολιασμοί έχουν κολλήσει γύρω στο 60% του πληθυσμού, η κυβέρνηση προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποφύγει τις ευθύνες της και να φέρει στο προσκήνιο τη λεγόμενη «ατομική ευθύνη».

Ο κ. Γεωργιάδης, με το γνωστό του ύφος, το πήγε ένα βήμα παραπέρα: «Μη σώσεις!». Δηλαδή, μπορείς να πεθάνεις. Με δική σου ευθύνη πάντα. Μη ρωτάτε τι θα έλεγε αν οι εμβολιασμοί πήγαιναν καλά, αν είχαμε πλησιάσει ή ξεπεράσει τις χώρες της ΕΕ. Τότε φυσικά θα ζητούσε τα εύσημα.

Συγκεκριμένα ο Αδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο Kontra είπε: «Όποιος εμβολιαστεί! Τέρμα! Δεν μπορώ να ασχοληθώ άλλο! Κουράστηκα! Δεν υπάρχει, να κάνει το κράτος, κάτι παραπάνω σε αυτό το θέμα. Τα έχει κάνει όλα!»

Ιδού το βίντεο:

https://vimeo.com/637439976

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ