Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ο Λοβέρδος «καρφώνεται» και ανάβει φωτιές στο κόμμα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οργή σε στελέχη του ΚΙΝΑΛ, που δεν βλέπουν με χαρά την υποψηφιότητα του Ανδρέα Λοβέρδου για την προεδρία του κόμματος, προκαλεί η δήλωσή του ότι, εκτός από τις 5.200 υπογραφές που μάζεψε για να στηρίξει την υποψηφιότητά του έχει χιλιάδες άλλες.

Το γεγονός ενδεχομένως να πέρναγε απαρατήρητο αν ο υποψήφιος δεν το τόνιζε με προκλητικό τρόπο στα social media γράφοντας ότι «έχουν επίσης υπογράψει και άλλα 1.000 νέα μέλη του κόμματος καθώς και 8.000 προοδευτικοί πολίτες»!

Δηλαδή, ο κ. Λοβέρδος δηλώνει δημόσια ότι υπάρχουν τουλάχιστον 1.000 νέα μέλη που έχουν εγγραφεί μόνο για να τον στηρίξουν, σχολιάζουν αντίπαλοί του. «Χώθηκαν στο κόμμα την τελευταία στιγμή πριν από τις εκλογές σαν κουκιά», λένε και ετοιμάζονται να ζητήσουν εξηγήσεις από την αρμόδια επιτροπή και έλεγχο του μητρώου μελών.

Και ακόμη χειρότερα για τον κ. Λοβέρδο σχολιάζουν την αναφορά σε υπογραφές πολιτών έξω από το κόμμα, δείχνοντας προς τα δεξιά. Εκτιμούν ότι η Νέα Δημοκρατία θέλει να παρέμβει στην εσωκομματική διαδικασία του ΚΙΝΑΛ.

loverdos twitter

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ