Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022

Χέρι – χέρι με την ακροδεξιά και η Δόμνα Μιχαηλίδου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τους διώχνουν από την πόρτα, όπως τον Κ. Μπογδάνο, τους φέρνουν ξανά… από το παράθυρο, οι νεοδημοκράτες τους ακροδεξιούς σε θέσεις ευθύνης. Τελευταίο κρούσμα η απόφαση της υφυπουργού Πρόνοιας Δόμνας Μιχαηλίδου να ορίσει στο νέο διοικητικό συμβούλιο του ΟΠΕΚΑ ως εκπρόσωπο πολυτέκνων ένα άτομο με βεβαρυμένο ακροδεξιό παρελθόν.

Το νέο μέλος του ΔΣ ενός Οργανισμού που διαχειρίζεται 3 δισ. ευρώ ετησίως για προνοιακά επιδόματα, η Δήμητρα-Ινες Αγγελή-Λυκούδη, είχε συμμετάσχει σε ρατσιστική συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Χρυσής Αυγής το 2011, που είχε μάλιστα οδηγήσει σε πογκρόμ κατά μεταναστών.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης την είχε διώξει από τη θέση εντεταλμένης συμβούλου Παιδείας της δημοτικής αρχής, όταν αποκαλύφθηκε το παρελθόν της. Τώρα επιστρέφει… αναβαθμισμένη.

Το «απεταξάμην την ακροδεξιά» της ΝΔ είναι για όσους παρακολουθούν μόνο τηλεόραση. Στην πραγματικότητα δείχνει να τους κλείνει το μάτι σε κάθε ευκαιρία.

Για το νέο αυτό κρούσμα «εναγκαλισμού» ακροδεξιών, η αναπληρωτής τομεάρχης Κοινωνικής Αλληλεγγύης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεανώ Φωτίου με ανακοίνωση της κάνει λόγο για ρατσισμό και μισαλλοξία και ζητάει από την κ. Μιχαηλίδου να αποσύρει την κ. Αγγελή-Λυκούδη από αυτή τη θέση.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ