Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022

Τα βάφει…; Δεν τα βάφει…

Παλιά τηλεοπτική διαφήμιση της Clairol μας θύμισε η ανανέωση του υπουργού ΠΡΟΠΟ, της δεκαετίας του '80

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δεν ξέρουμε ποια συναισθήματα προκάλεσαν την επιθυμία στον υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοΐδη να φρεσκάρει το look του και να δείχνει πιο ακμαίος, ξεκινώντας από τα μαλλιά. Και κυρίως γιατί προσπέρασε το σοφό motto «τα γκρίζα μαλλιά στον άντρα είναι γοητεία».
Κάτι ξέρει ο Τζορτζ Κλούνεϊ…

Πάντως κάθε άνδρας είναι ελεύθερος να εμφανίζεται όπως αγαπά. Αυτά τα προσωπικά ζητήματα δεν σηκώνουν «καταστολή». Εξ άλλου από την αίθουσα του ελληνικού κοινοβουλίου είναι αρκετοί οι άνδρες που αγαπήσαν τις χρωμοφαβές μαλλιών ανεξαρτήτως κομματικής ένταξης. Γιατί όχι και ο υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

xrysoxoidis 1

Εξ άλλου οι βουλευτές στην Κίνα τα βάφουν ομαδικά. Αλλά σύμφωνα με πολιτικούς αναλυτές που μίλησαν στο ΒΒC «τα βαμμένα μαλλιά των πολιτικών ανδρών στην Κίνα, εκφράζει την αρχή της ομοιομορφίας που διέπει το Κομουνιστικό Κόμμα».

Η μόνη ένσταση είναι η λάθος απόχρωση. Το κομοδινί που έχει επιλέξει, κάτω από ψυχρό φωτισμό «ξανθίζει» και δεν ταιριάζει με τα φυσικά του χρώματα. Καλύτερα να ακολούθησε το φυσικό χρώμα που είχε νεότερος αν επιμείνει να τα βάφει.

M.D.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ