Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023

Μαμαλάκης :«Αδιέξοδος και πρόστυχος» ο διαχωρισμός εμβολιασμένων και μη»

«Οι αποφάσεις θα πρέπει άμεσα να αναθεωρηθούν, διαφορετικά η εστίαση θα πάθει περαιτέρω ζημιά , από όση ήδη έχει πάθει στους 16 μήνες της πανδημίας», τόνισε με αγωνία ο γνωστός σεφ Ηλίας Μαμαλάκης, σε συνέντευξή του

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Αδιέξοδη ως πρόστυχη» χαρακτηρίζει ο γνωστός σεφ Ηλίας Μαμαλάκης την απόφαση της κυβέρνησης για τη λειτουργία της εστίασης με διαχωρισμό των πελατών σε εμβολιασμένους και μη.

Μιλώντας στον ραδιοσταθμό 9,84 του Ηρακλείου και στον Γιώργο Σαχίνη, ο Ηλίας Μαμαλάκης, από τους εμπειρότερους στο χώρο της ελληνικής μαγειρικής και επαγγελματίες στο χώρο της εστίασης, τόνισε ότι πρόκειται για απαράδεκτα μέτρα που προέρχονται  από ανθρώπους επιστήμονες και αρμοδίους που ουδεμία σχέση έχουν- όπως είπε- με την πραγματικότητα του χώρου.

«Οι αποφάσεις θα πρέπει άμεσα να αναθεωρηθούν, διαφορετικά η εστίαση θα πάθει περαιτέρω ζημιά , από όση ήδη έχει πάθει στους 16 μήνες της πανδημίας , ακόμη και στο τομέα εξυπηρέτησης των τουριστών», σημείωσε ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Για απόλυτα αρνητικό αιφνιδιασμό κάνουν λόγω οι επιχειρηματίες εστίασης

Ο αντιπρόεδρος στο χώρο της Εστίασης- Αναψυχής του Ηρακλείου ο κ. Νίκος Ρηγάκης  και ο αντίστοιχα Πρόεδρος του Ρεθύμνου, Ανδρέας Κλαψινός, μίλησαν επίσης στον Γιώργο Σαχίνη για “απόλυτα αρνητικό αιφνιδιασμό στο χώρο της εστίασης με την ανακοίνωση για τα νέα μέτρα διαχωρισμού σε αμιγείς και μεικτούς χώρους πελατών¨.
Ζήτησαν από τα αρμόδια υπουργεία να επανεξετάσουν άμεσα  και να πάρουν πίσω τις συγκεκριμένες ανακοινώσεις, παραθέτοντας βήμα-βήμα , όλα τα δυσεπίλυτα προβλήματα που αυτά δημιουργούν ήδη, οδηγώντας σε οικονομική εξόντωση τις περισσότερες επιχειρήσεις και σε απίστευτες τριβές με τους  πελάτες τους.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ