Δευτέρα 18 Απριλίου 2022

Ο Θεοχάρης, ο Μάτζικ και ο κοινωνικός τουρισμός

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το να είσαι ο Χάρης Θεοχάρης και να απαντάς σε tweet προσπαθώντας να καπηλευτείς την παρουσία του Μάτζικ Τζόνσον στα γαλαζοπράσινα νερά του Ιονίου, προφανώς δεν μειώνει το ανάστημα του θρυλικού «Λιμνάνθρωπου», αλλά την αξιοπιστία του υπουργού Τουρισμού.

Γράφει λοιπόν η χρήστης:« Ο Μάτζικ Τζόνσον έχει κάνει καλύτερη καμπάνια για τη χώρα από το υπουργείο Τουρισμού« αναφερόμενη προφανώς στις διαδοχικές αναρτήσεις του σπουδαίου πρώην μπασκετμπολίστα στα κοινωνικά μέσα. Αναρτήσεις που βλέπουν εκατομμύρια ακόλουθοι καθώς ο Μάτζικ… απλά δεν είναι τυχαίος.

Και έρχεται ο υπουργός για να απαντήσει επί λέξει ότι «δεν είναι άσχετο με τις ενέργειες του υπουργείου ότι ο Μάτζικ Τζόνσον βρίσκεται φέτος στην Ελλάδα».

Τα εκατοντάδες αρνητικά σχόλια μετά το μίνι διαδικτυακό διάλογο, παρόμοια με τον «λεκτικό βασανισμό» που υπέστη ο Χάρης Θεοχάρης, κατά τη συμμετοχή του στην εκπομπή του BBC Hard Talk.

Πάλι καλά που δεν είπε ότι ο Μάτζικ ήρθε με το… πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού του ΟΑΕΔ.

  • Η φωτογραφία από τον εμβολιασμό του Μάτζικ ουδεμία σχέση έχει, με τον κατά την κυβέρνηση, άνω του μέσου ευρωπαϊκού όρου, ελληνικό εμβολιαστικό πρόγραμμα.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ