Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023

Ψυχρολουσία στο ΚΙΝΑΛ: Η πρώτη εμφάνιση του Ανδρουλάκη θα είναι με Βενιζέλο, Σημίτη, Παπανδρέου δίπλα του!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το ντεμπούτο του ως πολιτικός αρχηγός σχεδιάζει ο Νίκος Ανδρουλάκης, όμως για κάποιο λόγο έχει αποφασίσει να έχει γύρω του όλο το ΠΑΣΟΚ που αποδοκίμασαν οι πολίτες. Σύμφωνα με πληροφορίες, το επόμενο δεκαήμερα ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ (που εξαφανίσθηκε τις γιορτές αφήνοντας το μομέντουμ που είχε χτίσει…) ετοιμάζει σειρά πρωτοβουλιών για να δώσει εκείνος τον τόνο των αλλαγών στο ΚΙΝΑΛ.

Στο πλαίσιο αυτό μεταξύ άλλων φέρεται πως έχει αποφασίσει να εμφανιστεί έχοντας δίπλα του όλους τους εν ζωή πρώην προέδρους του ΠΑΣΟΚ, δηλαδή τους Κώστα Σημίτη, Γιώργο Παπανδρέου και Ευάγγελο Βενιζέλο! Μάλιστα ακούγεται πως έχουν ήδη γίνει οι διαβουλεύσεις και ο Ν. Ανδρουλάκης αποκόμισε την θετική γνώμη τους για την πρωτοβουλία του. Με τον τρόπο αυτό ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ θέλει αφενός να επιδείξει κλίμα διαχρονικής ενότητας και αφετέρου να εμφανιστεί ως ο συνεχιστής του κόμματος. Ωστόσο η δύναμη της εικόνας ενός Ανδρουλάκη περιστοιχιζόμενου από τα συγκεκριμένα πρόσωπα (και την εμπιστοσύνη τους) θα κριθεί κατά πόσο θα είναι αποτελεσματική.

Ακόμη ο Ν. Ανδρουλάκης ετοιμάζεται να ανακοινώσει την τοποθέτηση συνεργατών του σε κεντρικές θέσεις του κόμματος, ώστε να εμπεδωθεί ότι εκείνος έχει πάρει τα κλειδιά της Χ. Τρικούπη. Τέλος σχεδιάζει να ανακοινώσει και κατάλογο με στελέχη που τον στηρίζουν και προέρχονται από άλλους χώρους. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στους προερχόμενους από τον ΣΥΡΙΖΑ. Ανάμεσα στα ονόματα που ακούγονται φιγουράρει εκείνο του Σταύρου Κοντονή που έχει διαγραφεί από τον ΣΥΡΙΖΑ…

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ