Παρασκευή 21 Απριλίου 2023

Ο… λοιμωξιολόγος Οικονόμου και το δάκρυ της δικαίωσης του Μαγιορκίνη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τη δόξα του… λοιμωξιολόγου Μητσοτάκη φαίνεται πως ζήλεψε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου. Με μια δήλωση αντάξια αυτής του Μητσοτάκη για τις ΜΕΘ, τους άφησε όλους σύξυλους στη σημερινή ενημέρωση.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επιχειρώντας να δικαιολογήσει την απόφαση για άνοιγμα των σχολείων παρά τα δεκάδες χιλιάδες κρούσματα, υποστήριξε ότι τα παιδιά είναι περισσότερο προστατευμένα από τον ιό μέσα στις τάξεις των 25 ατόμων.

«Η πρόθεσή μας να ανοίξουν τα σχολεία εστιάζεται σε λόγους εκπαιδευτικούς, ψυχολογικούς και κοινωνικούς και κάθε βήμα προς την κατεύθυνση αυτή θα γίνει έχοντας στο μυαλό μας την απόλυτη εξασφάλιση της υγείας των εκπαιδευτικών και των μαθητών» δήλωσε.

Ισχυρίστηκε μάλιστα ότι οι μαθητές κινδυνεύουν λιγότερο να νοσήσουν στο σχολείο:

«Το ίδιο συμβαίνει σε όλη την Ευρώπη. Παντού τα δεδομένα είναι παρόμοια και παντού υπάρχει η ανάγκη της δια ζώσης εκπαίδευσης για λόγους εκπαιδευτικούς, ψυχολογικούς και κοινωνικούς. Θεωρείται επίσης ότι τα παιδιά εντός σχολείου είναι πιο προστατευμένα απέναντι στη νόσηση», δήλωσε χαρακτηριστικά και την ώρα εκείνη ένα δάκρυ κύλησε στο μάγουλο του Γκίκα Μαγιορκίνη που υποστήριξε στο παρελθόν ότι είτε 13 είτε 23 παιδιά είναι στην τάξη, κινδυνεύουν το ίδιο.

Οι φήμες ότι οι «γιατροί» του Μαξίμου, Μητσοτάκης, Σκέρτσος ο οποίος από σήμερα νοσεί με κορονοϊό, Γεραπετρίτης και σία, έσπευσαν να τον συγχαρούν για τη νέα επιστημονική ανακάλυψη δεν επιβεβαιώνονται…

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ