Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023

Ρουκέτες Μπογδάνου: Πασοκοποιείτε και εξευτελίζετε τη ΝΔ, χρειάζεται νέο κόμμα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εμεινε λίγο καιρό εκτός δημοσιότητας ο ανεξάρτητος βουλευτής (πρώην ΝΔ) Κωνσταντίνος Μπογδάνος και αποφάσισε ότι… χρειάζεται νέο κόμμα η ελληνική πολιτική σκηνή.

«Χρειάζεται ένα νέο κόμμα. Συμφωνούμε», έγραψε ο κ. Μπογδάνος στο Twitter, σε απάντησή του προς έναν χρήστη που σχολίασε τη Νέα Δημοκρατία.

Φήμες ότι… στραβοκοιτάζει προς άλλο κόμμα είχαν ξεκινήσει από την ώρα της διαγραφής του από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ τον Οκτώβριο.

Το τελευταίο επεισόδιο στο σίριαλ του βουλευτή, που αρέσκεται να προκαλεί με ακροδεξιές θέσεις και αντικομμουνιστικές εξάρσεις, ξεκίνησε όταν απαντώντας σε κάποιον στο twitter παρέθεσε τις «περγαμηνές» του ως δαπίτης και οννεδίτης και από οικογένεια με νεοδημοκρατική ιστορία.

bogdanostw1

Σε αυτό απάντησε ένας άλλος χρήστης που σχολίασε την προσαρμογή της Νέας Δημοκρατίας στους καιρούς, με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο να του απαντάει «Οπότε χρειάζεται ένα νέο κόμμα. Συμφωνούμε».

bogdanostw2

Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι είδος κόμματος θέλει ένας πολιτικός που έχει τον εμφυλιοπολεμικό λόγο «ψωμοτύρι». Καθείς εφ’ ώ ετάχθη, όπως έλεγαν οι παλιοί.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ