Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

Κυριάκος Μητσοτάκης: Οι σχεδόν 100 νεκροί και το σίκουελ της πανδημίας δεν τον πτοούν – Διακοπές στο Ζαγόρι

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Και μπορεί κάθε μέρα να μετράμε σχεδόν 100 νεκρούς από την πανδημία της Covid-19, να βλέπουμε τα κρούσματα να αυξάνονται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς, το Εθνικό Σύστημα Υγείας έτοιμο να καταρρεύσει και τα περιοριστικά μέτρα για μια ακόμη χρονιά να βρίσκονται προ των πυλών, αλλά αυτή η κατάσταση φαίνεται να μην πτοεί τον πρωθυπουργό της χώρας, Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο κ. Μητσοτάκης φτιάχνει βαλίτσες για να πάρει «τα ρεπά» του και τις ανάσες του από τη σκληρή δουλειά που «ρίχνει» καθημερινά στο Μέγαρο Μαξίμου σχεδιάζοντας να κάνει διακοπές στο μεσοδιάστημα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς σε έναν χειμερινό προορισμό, την Αρίστη Ζαγορίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του epiruspost.gr ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρεθεί με την οικογένειά του στην Αρίστη Ζαγορίου τη Δευτέρα και θα αναχωρήσει πριν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.
Σημειώνεται ότι πριν από λίγες μέρες το Ζαγόρι είχε επισκεφθεί η Μαρέβα Μητσοτάκη η οποία βρέθηκε σε διάφορα χωριά ενώ είχε και ιδιωτική συνάντηση με τον Δήμαρχο Γιώργο Σουκουβέλο.

Ο πρωθυπουργός κατά την παραμονή του στην Αρίστη είναι πολύ πιθανό να επισκεφθεί και άλλες περιοχές.

Όσο θα κάνει τις διακοπές του, ωστόσο, να θυμίσουμε στον πρωθυπουργό ότι η Περιφέρεια της Ηπείρου πριν λίγο καιρό κατατάχθηκε στις πιο φτωχές περιοχές της χώρας. Μπορεί αν θέλει να κάνει ένα διάλειμμα από τις διακοπές του και να ρωτήσει τους κατοίκους εκεί πώς επιβιώνουν.

Καλές διακοπές και καλά Χριστούγεννα, πρωθυπουργέ.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ