Τρίτη 14 Ιουνίου 2022

Στη μαύρη λίστα ο Χαρακόπουλος επειδή είπε ότι οι αγρότες έπαθαν «ηλεκτροπληξία» από τους λογαριασμούς ρεύματος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Και ερώτηση στη Βουλή, και αναφορά στην ομιλία του στον προϋπολογισμό, και συνεντεύξεις για το πανάκριβο ρεύμα στους αγρότες δίνει ο βουλευτής της ΝΔ Μάξιμος Χαρακόπουλος. Κάνει δηλαδή πολιτική εκστρατεία με βάση το ακριβό αγροτικό ρεύμα!

Στο Μαξίμου υπάρχει δυσφορία για τον βουλευτή και τις παρεμβάσεις του. Μάλιστα φαίνεται ότι έχουν ενημερωθεί ήδη ο Μιχάλης Μπεκίρης και ο Γιάννης Μυλωνάκης που είναι οι υπεύθυνοι για την ΚΟ της ΝΔ, στους οποίους ασκείται κριτική ότι έχουν χάσει τον έλεγχο των βουλευτών (και όχι μόνο του Χαρρακόπουλου).

Από την πλευρά του ο Μ. Χαρακόπουλος συνεχίζει απτόητος και στέλνει μηνύματα. «Νομίζω ότι όλοι οι αγρότες που λαμβάνουν αυτές τις μέρες λογαριασμούς άρδευσης, λογαριασμούς της ΔΕΗ, αυτό το συναίσθημα της “ηλεκτροπληξίας” νιώσανε και γι’ αυτό εγώ πιστεύω ότι ο κυβερνητικός βουλευτής δεν είναι απλά για να χειροκροτεί κυβερνητικές αποφάσεις, αλλά θα πρέπει, τιμώντας την εντολή που έχει από τους πολίτες που τον εκλέγουνε, από τους πολίτες που εκπροσωπεί, να μεταφέρει και τα δυσάρεστα καμία φορά, να μεταφέρει την πραγματική εικόνα εν προκειμένω που υπάρχει στην κοινωνία», δήλωσε στη «Ραδιοφωνική Λέσχη Τρικάλων 97,6» και στην εκπομπή των πρώην βουλευτών Ηλία Βλαχογιάννη (της ΝΔ) και Χρήστο Σιμορέλη (του ΣΥΡΙΖΑ).

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ