Πέμπτη 4 Μαΐου 2023

Δυστυχώς για τη ΝΔ, κύριε Οικονόμου, ο Κουρουμπλής διεγράφη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Ας αναρωτηθούν τι έκαναν στο Μάτι που έκαψαν 100 ανθρώπους. Εμείς βάζουμε μπροστά την ανθρώπινη ζωή», έλεγε τον περασμένο Φεβρουάριο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, απαντώντας στην κριτική του ΣΥΡΙΖΑ, όχι για την πανδημία αλλά για το γεγονός ότι είχε αποφασίσει να κλείσει την Εθνική Οδό λόγω κακοκαιρίας! Ο κ. Χρυσοχοίδης, παρά την κατακραυγή από το σύνολο του πολιτικού κόσμου, πλην ΝΔ, παρέμεινε για αρκετούς μήνες ακόμη υπουργός και απομακρύνθηκε αργότερα για άλλους λόγους.

Η ίδια κυβέρνηση χθες εμφανίστηκε «συγκλονισμένη» από τα όσα είπε από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής Παναγιώτης Κουρουμπλής. Και όχι μόνο αυτό αλλά, όταν ο βουλευτής αρνήθηκε να ανακαλέσει και διεγράφη από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, η αντίδραση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου έδειξε ότι στη ΝΔ μάλλον απογοητεύτηκαν!

«Ο κ Τσίπρας αναγκάστηκε εκών άκων να συρθεί στην απόφαση διαγραφής του κ. Κουρουμπλή. Όσα είπε ο κ Κουρουμπλής δεν συνιστούν μεμονωμένη συμπεριφορά. Είναι η κορυφή του παγόβουνου της ευτελούς & εξαχρειωμένης αντιπολίτευσης ΣΥΡΙΖΑ», έγραψε ο Γιάννης Οικονόμου στο Twitter.

oikonomoutw

Δηλαδή, αντί να αναγνωρίσει τη συμβολή του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη διατήρηση ενός ψύχραιμου πολιτικού λόγου μέσα στη Βουλή, τον… έβρισε.

Πάγια τακτική της ΝΔ είναι να απευθύνεται στους πολίτες θεωρώντας ότι απευθύνεται σε ανόητους, αμνήμονες ή σε ανθρώπους που ήρθαν στη χώρα το 2019. Δηλαδή δεν γνωρίζουν και δεν θυμούνται πως πολιτεύτηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης: ότι ξεστόμισε το αμίμητο «ανταλλάξατε τη Μακεδονία για τις συντάξεις», ότι εκμεταλλεύτηκε άγρια τόσο στις πλημμύρες της Μάνδρας όσο και στην πυρκαγιά στο Μάτι, δύο φυσικά φαινόμενα που εξελίχθηκαν σε λίγες ώρες.

Τώρα μετά από δύο χρόνια διαχείρισης της πανδημίας και μετά τη δημοσιοποίηση της μελέτης Λύτρα – Τσιόδρα είναι πολύ χοντρό να ζητάει και ευθύνες από άλλους…

Διαβάστε ακόμη:

Διαγράφηκε από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ο Παναγιώτης Κουρουμπλής

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ