Τρίτη 28 Μαρτίου 2023

«Γυμνάσια» της Τροχαίας στη Βουλή: Έστειλε άδειες δακτυλίου ως το γράμμα Μ!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σούσουρο, κακεντρεχή σχόλια, κουτσομπολιά – και λίγα λέμε – επικρατούν τις τελευταίες ημέρες στη Βουλή, καθώς οι εργαζόμενοι αντιλήφθηκαν ότι δεν έχουν άδειες δακτυλίου για να πάνε στη δουλειά τους! Υπογραμμίζεται ότι χθες ήταν η πρώτη ημέρα κατά την οποία δεν λαμβάνονται υπόψη και οι παλαιές άδειες δακτυλίου. Δηλαδή από χθες όποιος εργαζόμενος στη Βουλή θελήσει να πάει στην δουλειά του με το ΙΧ και δεν κυκλοφορεί, θα δέχεται πρόστιμο.

Την ίδια ώρα όλες οι άλλες δημόσιες υπηρεσίες (υπουργεία, οργανισμοί κ.λπ.) που βρίσκονται εντός δακτυλίου, αλλά και ιδιωτικές εταιρείες, έχουν παραλάβει εδώ και εβδομάδες τις άδειες δακτυλίου.

Η Βουλή όμως παραλαμβάνει από την Τροχαία τις άδειες δακτυλίου τμηματικά, και μάλιστα αλφαβητικά! Έτσι το πρωί της Δευτέρας μπορούσαν να παραλάβουν τις άδειες κυκλοφορίας για τον δακτύλιο όσων εργαζόμενα τα επίθετα ξεκινούσαν από Α, Β, Γ, Λ και Μ! Από το απόγευμα της Δευτέρας μπόρεσαν να πάρουν άδειες δακτυλίου και όσοι έχουν επίθετο που ξεκινά από Δ, Ζ, Ε, Θ και Ι! Δηλαδη χάρις στη «συνεργασία» Τροχαίας και Βουλής σήμερα όσον αφορά τους εργαζόμενους στη Βουλή έχουν δικαίωμα εισόδου στο δακτύλιο τα 10 από τα 24 γράμματα της αλφαβήτου: Α, Β, Γ, Δ, Ζ, Ε, Θ, Ι, Λ και Μ.

Το θέμα από την πλευρά της Βουλής έχουν αναλάβει να χειριστούν ο φρούραρχος της Βουλής ταξίαρχος Φώτης Ντουίτσης και ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζόμενων Γιάννης Σαμπάνης, αλλά χωρίς επιτυχία. Ο φρούραρχος έχει πάει στην Τροχαία προσωπικά, χωρίς να λύσει κανένα πρόβλημα.

Ο δε πρόεδρος ενημερώθηκε από την Τροχαία ότι θα του δώσουν 40% λιγότερες άδειες από αυτές που έδινε η Τροχαία στη Βουλή, οπότε θα έπρεπε ο Σύλλογος να αποφασίσει ποιοι θα πάρουν άδειες και ποιοι όχι, κάτι στο οποίο δεν μπορούσε να ανταποκριθεί! Στη συνέχεια του ανακοίνωσαν ότι θα παίρνει άδειες δακτυλίου αποσπασματικά… Λέγεται μάλιστα ότι ο πρόεδρος «απείλησε» με συγκέντρωση έξω από την Τροχαία αν υπάρξει πρόστιμο σε υπάλληλο, αλλά του έδειξαν την πόρτα!

Το ερώτημα είναι γιατί η Τροχαία επιφυλάσσει αυτή την απαξιωτική συμπεριφορά προς τη Βουλή και πως θα αντιδράσουν οι αποδέκτες της. Ως τώρα η νομοθετική εξουσία αποδέχεται στωικά τα καπρίτσια της Τροχαίας…

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ