Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022

ΝΔ: Η διαπλοκή κι ο έρωτας της για τον Λοβέρδο δεν κρύβονται…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Είμαι μέλος της Νέας Δημοκρατίας και θα πάω να ψηφίσω στις εκλογές για πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ τον Ανδρέα Λοβέρδο», δήλωσε ο Θανάσης Γιαννόπουλος, μιλώντας στο tvstar.gr.

Μάλιστα, για να μην μείνει καμία αμφιβολία συμπλήρωσε: «Έχουμε Δημοκρατία και οι πολίτες έχουν δικαίωμα να επιλέξουν και αυτούς που θα κάνουν αντιπολίτευση». Εχουμε δημοκρατία και ο καθένας έχει δικαίωμα να λέει ότι θέλει, θα λέγαμε εμείς.

«Εχουμε δημοκρατία» όπου ο μεγάλος παίκτης προωθεί τον αντίπαλο που θέλει. Αν το φέρουμε στο ποδόσφαιρο θα ήταν σαν μια μεγάλη ομάδα να διαλέγει τους αντιπάλους της στο πρωτάθλημα. «Παράγκα» κανονική, δηλαδή!

Ο Θανάσης Γιαννόπουλος υπήρξε για πολλά χρόνια βουλευτής της ΝΔ και ξέρει το κοινοβουλευτικό παιχνίδι. Μαζί με άλλους 99 καθηγητές Πανεπιστημίου έχει υπογράψει κείμενο στήριξης του συναδέλφου του καθηγητή Ανδρέα Λοβέρδου.

Ολόκληρη η δήλωση του Θ. Γιαννόπουλου είναι η εξής:

«Είμαι μέλος της Νέας Δημοκρατίας και θα πάω να ψηφίσω στις εκλογές για πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ τον Ανδρέα Λοβέρδο. Έχουμε Δημοκρατία και οι πολίτες έχουν δικαίωμα να επιλέξουν και αυτούς που θα κάνουν αντιπολίτευση. Άλλωστε δεν απαγορεύεται από πουθενά, από κανένα καταστατικό, να πάω να ψηφίσω στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ. Είναι καιρός να δοκιμάσει και κάτι άλλο το κόμμα αυτό. Εγώ επιλέγω τον συνάδελφο, καθηγητή, πανεπιστημιακό Ανδρέα Λοβέρδο».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ